Gasztronómia

Négy kontinens ginjeinek találkozása a Night Passage vegán estjén

 

A gin kétségkívül reneszánszát éli hazánkban is, és valljuk be őszintén, gin-tonikot fogyasztani szexi. De azt azért jó tudni, hogy a ginfogyasztás több annál, mint hogy az alkoholt jégre töltjük, majd felöntjük tonikkal. Egy jó gin-tonikhoz elengedhetetlen az ízvilágban az ízlésünkhöz passzoló gin kiválasztásán felül a hozzá illő tonik és garnish-ok (fűszerek és szárított gyümölcsök) párosítása.

A tavaly szeptemberben életre hívott Night Passage Gin&Tonic estek célja a ginfogyasztás kultúrájának megismertetése a hazai közönséggel. A kóstolók során pedig minden vendég megtanulhatja, hogy párosítsa a különböző tonikokat és garnish-okat a ginekhez. A különböző gin-tonikokat kortyolgatva a vendégek megismerhetik az adott márka történetét, valamint kulisszatitkokat is hallhatnak arról, hogyan jöttek létre a világ legegyedibb, sokszor csak kis tételben előállított ginjei.

Az este során minden gin-tonik kreáció külön fantázianevet kap, amelyek nemcsak szervesen kapcsolódnak az adott országhoz vagy régióhoz, de egy picit közelebb visznek minket a helyi kultúrához, ezáltal egy képzeletbeli utazáson is részt vehetünk.

 

 

Február végén egy rendhagyó estével jelentkezik a Night Passage sorozata, ugyanis most nem egy kiválasztott országból, hanem négy kontinensről érkeznek az italok a poharainkba.

A Night Passage alkalmaival szeretnénk egy olyan újnak és egyedinek számító eseményt elindítani Budapesten, ahol egy zártkörű rendezvény keretében mutatunk be nektek különleges ízkombinációkat, gasztronómiai élményeket hozunk a világ különböző tájairól és ahol mindez előttetek, a bárpultnál történik.

Venezuela, Dél-Afrika, Japán és Spanyolország legkiválóbb tételeit nem csupán megkóstolhatják a vendégek, hanem azok történetébe is bővebb betekintést nyerhettek, miközben különböző vegán falatkák érkeznek az asztalra.

Időpont: 2022. február 25. (péntek) 20:00-tól
Helyszín: 1062 Budapest, Bajza utca 55.
Részvételi díj: 16.900 Ft / fő
A részvételi díj tartalmazza a négy gin-tonik long drinket, továbbá az ételeket.

 

REGISZTRÁCIÓ

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin