Itthon

Rainbow Party 2024: a sokszínűség ünnepe a Budapest Parkban

 

Június 22-én a Budapest Park újra megtelik élettel, színekkel és fantasztikus zenével, amikor a Budapest Pride hivatalos afterparty-ja, a Rainbow Party rázza fel a várost! A Budapest Pride szervezi Magyarország legnagyobb LMBTQ buliját, a jegyvásárlók ráadásul közvetlenül támogatják a 2025-ös Budapest Pride Felvonulás megrendezését.

A Budapest Pride Felvonulásra a gyülekező 14 órakor kezdődik a Podmaniczky utca és a Bajcsy-Zsilinszky utca sarkán, 15 órakor pedig elindul a menet az Andrássy úton és a Hősök terén át a Városligetbe, ahol egészen 20 óráig tartanak a beszédek, koncertek és a civil falu programjai.

22 órától pedig az egész Budapest Park szivárványba borul! A Rainbow Party nem csak a szeretet és elfogadás ünnepe, hanem egy fergeteges, egész estés, négy színpadon zajló zenei kaland, ahol a legizgalmasabb hazai LMBTQ és szövetséges előadók állnak színpadra.

Vedd meg a jegyed és támogasd ezzel a Budapest Pride munkáját- sosem volt még ilyen felszabadító támogatni egy jó ügyet!

 

 

Nagyszínpad: Vogue, Drag, Pop és House

A Nagyszínpadon idén a pop és house dallamok dominálnak. A Gólya rezidens drag queen társulata, a Dragvolution káprázatos drag előadással készül, amit a nemzetközileg is elismert Kiki House of Bandita vogue show-ja követ, elkalauzolva minket a ballroom kultúra világába. Steiner Kristóf és Nimi fellépése, ahogy minden évben, idén is tele lesz szerelemmel és szabadsággal. Az estét Móritz Dani DJ szettje nyitja, majd a legendás LavaLava house-testvérpárból Falcao zárja a bulit, gondoskodva arról, hogy a táncparkett végig tele legyen.

Dzsungel: Queer Techno Paradicsom

A Dzsungel színpad a techno szerelmeseinek kedvez. A Dirty Cash alapítói, Terminal és Klayman back to back szettje indítja be az estét, majd a queer és női techno kollektíva, a Persephone képviseletében Fr33skid lép színpadra. Majd a Crime bulik rezidense, Hexcode diktálja az ütemeket az éjszaka közepén. Végül a HIR és a Kink Berlinben is gyakran fellépő alapítója, Barbad valamint Nakrasia őrült trekkjeire táncolhatjuk le a lábunkat egészen pirkadatig.

 

 

Retro Színpad: mindannyiunk titkos kedvencei

A Retro színpadon Peter Kerick gondoskodik róla, hogy az év legnagyobb LMBTQ bulija során kedvenc klasszikusainkat teli torokból énekelhessük. Ne hagyd ki ezt a nosztalgikus utazást a múlt legnagyobb slágereivel!

Hoppá Színpad: A Ludus Bulija

A Hoppá színpadon a Budapest Park rezidens LMBTQ bulija, a Ludus, garantálja a hamisítatlan Park-élményt.

Hol és Mikor?

  • Dátum: Június 22.
  • Kapunyitás: 22:00
  • Helyszín: Budapest Park, Magyarország legnagyobb szabadtéri koncerthelyszíne

A Budapest Park idén megújult fénytechnikával és látvánnyal várja a felvonulókat, az estéhez pedig a kibővült gyorsétterem-kínálat nyújt megfelelő mennyiségű muníciót.

 

 

Jegyek és Információk

A jegyek már kaphatóak online és a helyszínen is, de siess, mert gyorsan fogynak! Ne maradj le az év legnagyobb LMBTQ eseményéről, ahol a szabadság és az önkifejezés valódi ünnepe vár rád.

  • Június 21-ig kedvezményes elővételes jegy: 5 699 Ft
  • Június 22-én 22 óra előtt: 6 299 Ft
  • Helyszíni ár: 6 899 Ft
  • Támogatói ár: 12 999 Ft (ezzel egy nehéz helyzetben lévő LMBTQ személy jegyét fedezed)

Teraszjegyek is kaphatók!

Élvezd a bulit VIP szinten a teraszjegyekkel, amelyek külön bejáratot, külön mosdót és bárpultot, valamint a tánctérre néző kilátást biztosítanak. Árak és részletek a Budapest Park honlapján.

Jegyvásárlási link: Budapest Park – Rainbow Party 2024

Csatlakozz, és táncolj át egy felejthetetlen éjszakát, amely tele van élettel, zenével és sokszínűséggel! Ünnepeljük együtt a közösség erejét a Rainbow Party 2024-en!

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin