Színes

Modellként folytatja karrierjét a Pose sztárja

A brit Attitude magazinnak adott interjút Jeremy McClain, akit sokan a Pose című sorozat Cubbyjaként ismernek. Mivel a produkció harmadik évada egyben az utolsó is, így mindenki karrierje következő lépéseit egyengeti. Ő maga is.

McClain esetében a változás különösen nagy, mostantól ugyanis elsősorban a modellkedésre koncentrál. Ehhez az első jelentős lépést meg is tette, az amerikai fiatalember leszerződött az európai Elite Model Managementtel. „Mindig is oda voltam az európai divat merészségéért. Az emberek itt nem félnek kockáztatni” – meséli az Attitude-nek. „Szeretem a divatot. Menedéket nyújt. A ruhák és a divat segítségével megalkothatod, ki akarsz lenni, kimutathatod, hogyan érzel éppen.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

JEREMY MCCLAIN (@jeremy_mcclain) által megosztott bejegyzés

 

A beszélgetés során természetesen a Pose is szóba került. „Természetesen szívszorító, hiszen véget ér a történet, amelyet e családdá összenőtt csapattal életre keltettünk. Elmondtuk, amit el akartunk mondani. Lenyűgöző utazás volt. Nagyon elégedett vagyok a zárással és azzal, amerre mutat. Jó irányba változtattunk a televíziózáson. Az emberek mostmár tisztában vannak vele, milyen tehetségeket rejt a közösségünk.

McClain szerint a sorozat abban is óriási szerepet játszott, hogy bemutattak olyan közösségeket és olyan emberi sorsokat, amelyeket korábban szinte soha senki más. És megmutatták, hogy ezek az emberek is ugyanolyanok, mint mindenki más: szeretetre vágynak, fájdalmaik vannak. „A Pose az igazság elmondásáról szól és büszke vagyok rá, hogy részese lehettem.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

JEREMY MCCLAIN (@jeremy_mcclain) által megosztott bejegyzés

 

A Pose harmadik évada május másodikán kezdődött. Egyelőre kizárólag az FX csatornán elérhető, ám idővel a Netflix is átveszi. További részletek az évaddal kapcsolatban korábbi cikkünkben olvashatók:

 

Minden, amit tudni kell a Pose harmadik évadáról

 

Borítókép: Attitude

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin