Kultúra

Történelmet írt Mj Rodriguez, első transznemű színésznőként nyert Golden Globe-ot

Mj Rodriguez, aki Blanca Evangelistát alakította az FX Pose című úttörő sorozatában, történelmet írt a vasárnapi, online keretek között megtartott Golden Globe-gálán.

Kategóriájában (Legjobb színésznő drámában) Uzo Adubával az In Treatment, Jennifer Anistonnal a The Morning Show, Christine Baranski-val a The Good Fight és Elisabeth Moss-szal a The Handmaid’s Tale című sorozatból versenyzett.

A Pose sztárja, akinek pénteken volt a 31. születésnapja, Instagram-posztjában így nyilatkozott a győzelméről: “Ez az az ajtó, amely még sok fiatal tehetség számára nyitja meg az ajtót. (…) Látni fogják, hogy ez több mint lehetséges. Látni fogják, hogy egy fiatal fekete latínó lány Newarkból, New Jersey-ből, akinek volt egy álma, hogy megváltoztassa mások gondolkodását képes volt rá SZERETETTEL. A SZERETET NYER. Az én fiatal LMBTQAI babáimnak üzenem, ITT VAGYUNK, az ajtó nyitva van, mostmár elérhetjük a csillagokat!

A többi jelöltet “királynőknek” nevezte, és hozzátette: “Annyira boldog vagyok, hogy megoszthatom veletek a teret! Mindegyikőtök fenomenális.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Michaela Jaé (@mjrodriguez7) által megosztott bejegyzés

 

Később Instagram Live-on közölte követőivel, hogy a győzelem “nem csak nekem szólt“.

Ez az ajtó kinyílik nektek. Nem nekem, hanem nektek. Nagyon sok fiatal lesz, fiatal, tehetséges, virágzó egyéniség, akik képesek lesznek… berontani az ajtón.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb