Színes

Kit Connor a Heartstopper rajongói miatt kezdett edzőterembe járni

A tavaly ősszel coming outra kényszerített Kit Connor legutóbbi átalakulása a Heartstopper kritikus rajongóinak köszönhető. Ez abból a videóból derül ki, amelyet a fiatal színész személyi edzője, Nathaniel Massiah nemrég osztott meg YouTube-oldalán „A filmsztár Kit Connor edzése a következő filmjére” címmel.

Massiah Instagram-oldalán néhány képet is posztolt, amelyeken Connor lényegesen „erősebbnek” tűnik, mint ahogyan a Netflix sikersorozatának első évadából emlékezhetünk rá.

A 25 perces videóban Massiah rákérdez Connornál, mi áll az edzés iránti újdonsült szeretete hátterében? „Hogy őszinte legyek, az ok, amiért edzőterembe járok, igen mély. A Heartstopper, amelyben szerepet kaptam, egy képregényen alapul, és a karakter, amelyet alakítok, olyan 180 centi magas, nagydarab. Akkor vékonyabb voltam, mint most.”

Amikor egy fókuszcsoportnak – amely a képregény rajongóiból állt – bejelentették, kit játszik majd Connor, többen elégedetlenkedtek. Úgy gondolták, „túl sovány” Nick Nelson eljátszásához. (Akik Emmy-díjat adtak neki az alakításért, valószínűleg máshogy gondolták.)

Amikor ezt megtudtam, arra gondoltam, a francba. És elkezdtem rengeteget enni. Aztán tovább gondoltam: ‘Ha már ennyit eszem, akkor akár edzeni is tudnék’. Elkezdtem fekvőtámaszokat csinálni, napi 200 fekvőtámaszt, és az egyetlen dolog, ami fejlődött, az a mellkasom volt” – folytatta Connor.

Vannak jelenetek a Heartstopperben, ahol elég szűk pólót viselek és… a melleim elég nagynak tűntek. Ilyenkor arra gondoltam, hogy ‘Ez az!’, de aztán elkezdtem rendesen edzőterembe járni.

Massiah videójának címe miatt sokan azt találgatják, vajon Connor vajon karaktert kapott-e a következő filmjében, vagy sorozatában, akihez izmosabb testalkatra van szükség – mint például Hulkling szerepe a Marvel Moziverzumban.”

Hulkling a Marvel Comics egyik legikonikusabb meleg szuperhőse, és a Wiccan nevű karakterrel való kapcsolatáról ismert, aki először Wanda Maximoff gyermekeként tűnt fel a WandaVision (2021) és Doctor Strange az Őrület multiverzumában (2022) című produkciókban.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nathaniel Massiah (@nathanielmassiah) által megosztott bejegyzés

 

Connor egyébként visszatér Nick szerepébe a Heartstopper közelgő második évadában, amelynek premierje valamikor 2023-ban lesz.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin