Színes

Fényes nappal egy vödör vibrátort lopott két nő egy melegbárból

A kép csak illusztráció / fotó: Depositphotos

 

Erős hét lesz ez, ha már hétfőn győztest kell hirdetnünk a legvadabb bulvárhír kategóriájában, de két amerikai hölgy gondoskodott az elsőségről.

A floridai kisváros, Gulfport tengerparti részén található a sokszínűségnek szentelt Salty’s Gulfport Bar, ahol egy jótékonysági eseményre készültek a helyi pride kapcsán. Vásároltak 13 darab, különböző színű elemes vibrátort, hogy versenyt rendezzenek velük. A vendégek arra fogadhattak volna, hogy melyik jut messzebb. Csakhogy május 17-én kiderült, hogy a tucatnyi vibrátor szőrén-szálán eltűnt, tudósít róla Florida legrégebbi hetilapja.

A biztonsági kamerák felvételeit visszanézve hamar világossá vált, hogy a játékszereket ellopták – egy női vendég egy fém vödörbe pakolta az (elemek nélkül) 200 dollárnyi (átszámítva közel 57 ezer forintnyi) vibrátort, amíg a társa a pultnál maradt. Később ő azzal védekezett, azt hitte, hogy a vödörben darts van.

 

 

A bár tulajdonosa nem volt szívbajos, a Facebookon a helyi lakosok derültségére megosztotta a biztonsági kamera felvételeit és az eset részleteit. Ráadásul szerinte jóval többet értek 200 dollárnál, mert még bontatlan darabok is voltak a vibrátorok között.

A megosztás után nem meglepő, ha pár nappal később a játékszerek visszakerültek a bárba. A rendőröknek túl sok munkájuk egyébként sem akadt volna, mert a bár tulajdonosa a számláról tudta az egyikük nevét, korábban mindketten megadták a telefonszámukat, így a beazonosításuk gyorsan megvolt. Ráadásul a kis értékű lopás miatt a rendőrségnek eleve 14 napot várnia kellett volna az intézkedéssel, mondta Rob Vincent, a helyi rendőrfőnök.

A jótékonysági versenyt a nagy izgalom után május 30-án így meg tudják majd végül tartani, ahogy a bűntényről is beszélgetést folytatnak – a befolyt összeget pedig a helyi könyvtár LMBTQ-részlege kapja.

 

 

Az évszázad bűnténye: konténernyi dildót és fenékdugót fújtak meg

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb