HírekKultúra

Még több titkot fed fel a folytatásról a Szólíts a neveden írója

André Aciman, a világhírű Szólíts a neveden írója egy a Vogue-nak adott interjúban mesélt arról, pontosan milyen fordulatok és események várhatóak a várva várt folytatásban, amely október 29-én érkezik a könyvesboltokba.

 

Timothée Chalamet és Armie Hammer a Szólíts a neveden című filmben.

 

Az író már korábban is beszámolt arról, mire lehet számítani a második könyvben, ami a Találj rám! címet viseli, és egy olyan lehetőségről is szó volt, hogy akár ez a folytatás is a filmvászonra kerülhet Armie Hammerrel és Timothée Chalamet-vel, akiket már a Szólíts a neveden során is szívünkbe zártunk, mint Oliver és Elio. A könyv Aciman elmondása szerint három ismert karakter történetét meséli el 10, 15 és 20 év távlatában – számol be róla az Attitude.

Most először pillanthatunk bele Elio édesapjának, Saminek az életébe, aki válása után megismerkedik egy fiatalabb nővel, míg Elio egy idősebb férfival él párkapcsolatban, akit Michelnek hívnak. A regényben Aciman megadja a rajongóknak, amire a legjobban vártak: egy találkozót Elio és Oliver között, akik közül az utóbbi boldogtalan házasságban él, és sokszor gondol vissza az Olaszországban töltött napokra, amikor közel került Elióhoz.

„Láthatóan mind a ketten érettebbek és tudják, hogy az élet mennyire törékeny. Mindkettejüknek volt már más kapcsolata is, tudják, hogy óvatosnak kell lenniük, és borzalmas lenne, ha újra el kellene válniuk egymástól. A Találj rám! megadta nekem a lezárás, a befejezés érzetét. Az élet persze tele van meglepetésekkel, és nincs egyetlen út sem, amelyen ne lennének bukkanók, de azt hiszem, ezzel a végére érünk Elio és Oliver történetének”

– nyilatkozta André Aciman a megjelenésre váró regényről.

Azt még nem tudhatjuk, hogyan is végződik Elio és Oliver kapcsolatának története, de a kulisszatitkok után mindenki sejtheti, hogy ez egy olyan kaland lesz, amire érdemes várni.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin