Kultúra

Újabb részlet derült ki a Szólíts a neveden folytatásáról

Számtalan pletyka és feltevés kelt szárnyra az elmúlt időszakban arról, vajon folytatódik-e és ha igen, hogyan a 2017-ben bemutatott Szólíts a neveden.

Armie Hammer egy nemrég készült interjúban elárulta: bár valószínűnek tartja a sikerfilm folytatását, amit André Aciman regénye alapján valósított meg Luca Guadagnino, mégis fenntartásai vannak vele kapcsolatban – írja a Gay Star News.

 

Luca Guadagnino Timothée Chalamet-val és Armie Hammerrel

 

A színész vegyes érzelmekkel gondol egy esetleges folytatásra, amit a feltevések szerint a könyv utolsó fejezetéből készítenének – hozzáállásával nincs egyedül, a rajongók többsége is félve gondol a történet befejezésére.

Az első film nagyon különleges volt mindenki számára, aki részt vett a készítési folyamatban, és akárki látta is a végeredményt, valami mélyen megérintette őt, és üzenettel is szolgált neki. Több szempontból is tökéletes lett a film és ha készítünk egy második részt, azzal azt kockáztatjuk, hogy sokan csalódni fognak benne. […] Részletekről továbbra sem beszéltünk a többiekkel, de ha készül belőle egy csodálatos forgatókönyv, és Timmy és Luca is benne vannak, akkor igazi s*ggfej lennék, ha nemet mondanék. Ugyanakkor viszont úgy érzem, hogy az első film nagyon is különleges volt, miért nem lehet meghagyni csak úgy?

Akár sor kerül a Szólíts a neveden folytatására, akár nem, Armie Hammer nem hagy el minket olyan könnyen, hiszen legújabb filmje, a Hotel Mumbai, melyben Dev Patel (Gettómilliomos, Oroszlán) oldalán játszik, március 22-én kerül a mozikba – először az Egyesült Államokban, majd Európában is.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin