Kultúra

Még idén könyvespolcra kerülhet a Szólíts a neveden folytatása

Úgy tűnik, nem csak a rajongók és a színészek nem képesek elengedni a Szólíts a neveden világát, de írója, André Aciman is így érezhet, hiszen bejelentette: a folytatás idén októberben érkezik.

Az új kötet a Find me, azaz Találj meg címet fogja viselni, amelyben a Pink News cikke szerint Elio édesapjának életébe nyerhetünk bepillantást válása után, de nem kell elbúcsúznunk Olivertől és Eliótol sem.

 

 

Elio hamarosan Párizsba költözik, ahol egy következményekkel teli viszonya lesz, miközben Oliver Új-Anglia északi részén professzorként éli mindennapjait fiaival, akik szinte már felnőttek. Ám hirtelen azon kapja magát, hogy visszavágyik Európába” – osztotta meg az információkat a könyv kiadója.

Aciman bevallása szerint az első könyv befejezése után a film késztette a folytatás megírására. Rájött, nem tudja olyan könnyen elengedni a szereplőket, mint ahogyan azt gondolta. Éppen a napokban nyilatkozott a film esetleges folytatásáról az Olivert alakító Armie Hammer is, aki kissé bizonytalan a második rész lehetséges sikerében, de ha kapna egy „csodálatos forgatókönyvet”, és Timothée Chalamet és a rendező, Luca Guadagnino is benne lennének, szívesen szerepelne a folytatásban is.

 

Újabb részlet derült ki a Szólíts a neveden folytatásáról

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin