Életmód

Matyi, a világfi színész – Nyári trendek Paksi Évivel

E havi rovatunk sztárvendége a színész Tóth Mátyás, aki Debrecentől Itáliáig, Zalaegerszegtől Tajvanig, a pincétől a padlásig játszott már. A pályájából adódó világfi stílussal játszottunk mi is a fotózásunk során. A vele készített korábbi interjúnkat keressétek a 2019. júniusi számunkban!

Matyink mára kialakult stílussal rendelkezik, kísérletező szellemének köszönhetően azonban szívesen próbál ki újabb és újabb öltözködési trendeket, minden gond nélkül ölt magára különféle outfiteket. Lássuk, mit találtunk ki számára, ismerkedjetek meg vele közelebbről is!

 

 

Közös kedvencünk lett azonnal ez az igazi nyári, rövidnadrágos öltöny szett. És hova máshova vinnénk ezt a bohókás darabot, mintsem egy igazi játszótérre, nemde? Ez az öltöny akár a vízparti esküvők tökéletes viselete is lehet, ehhez csupán dobjuk fel egy vibráló, színes díszzsebkendővel.

 

 

Egy vad nyári zápor idején jó szolgálatot tehet egy esőkabát. Ez egy különleges darab, egy igazi berlini postáskabát, ami Matyink sajátja. Alá egy rózsaszín batikolt pólót ajánlottam.

A batikolás ismét nagyon trendi, akkor a legegyedibb, ha saját kezűleg készíted el – ehhez számos kreatív inspirációt találsz a videómegosztó oldalakon. Szuper elfoglaltság, plusz utánozhatatlan lesz az általad kreált darab. Ne spórolj a színekkel, engedd szabadjára a fantáziádat!

 

 

Ezután éles váltásként egy zakós koncepcióval leptem meg. Hanyag eleganciával használtuk ezt a szettet, jogger nadrággal bolondítva meg. Ennyi érdekes részlet mellé bőven elég egy egyszerű fehér póló, de akár némi felirat is belefér. Ha már az érdekes részleteknél tartunk, színészünk ragaszkodott sárga, fánkokat ábrázoló zoknijához – és mennyire jól tette! Tökéletesen harmonizál enteriőrünkkel.

+1 tipp Matyitól: használjunk bátran feltűnő kiegészítőket a mindennapok során is!

 

 

Mellény ujjatlan pólóval? Naná! A képen látható szettet a helyszínünk ihlette, és hogy tovább fokozzuk a kép hangulatát, halszálkacsíkos nadrággal, sapkával, valamint színes edzőcipővel dobtuk fel Matyi outfitjét. Ugye, mennyire laza?

Paksi Éva

Instagram: @paksievastylist

A ruhákat köszönjük a Van Graaf Árkádban lévő üzletének.

Stylist: Paksi Éva

Fotó: Bielik István

Modell: Tóth Mátyás

A helyszínért köszönet a Museum of Sweets and Selfies csapatának.

 

hirdetés
Previous post

Szivárványzászlót formáltak a képviselőnők a homofób lengyel elnök beiktatásán

Next post

Meggyilkoltak egy nyíltan meleg orosz Tik Tok felhasználót