Divat

Marlú Gioielli ékszerek – Az önkifejezés és a kreativitás új szintje

 

Az egyedi, személyre szabott és minőségi árucikkek általában a tehetősek kiváltsága, főleg, ami az ékszereket illeti. Ez addig így is volt, amíg a Marlú Fabbri testvérek által megálmodott uniszex olasz ékszermárka, a Marlú Gioielli piacra nem lépett, hogy mindezeket a luxus szolgáltatásokat elérhetőbbé tegyék. Ebben a szellemben Olaszországban már sikeresen, egyre több butikkal gazdagodtak, s most, a nemzetközi terjeszkedés első állomásaként Budapestet célozták meg.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marlu_budapest (@marlu_budapest)

 

Családi business nők körében

A Marlù Gioielli ékszermárka története több mint két évtizedre nyúlik vissza, amit a kreatív és leleményes olasz, Fabbri testvértrió álmodott meg 2001-ben. A három testvér egyáltalán nem szűkölködik a tehetségben: míg Morena ötletességével járul hozzá a márka egyedi darabjaihoz, addig Monica a precizitásával az adminisztratív feladatokat látja el, a harmadik testvér, Marta pedig kommunikációs készségeivel gondoskodik az ügyfelekkel való kapcsolattartásról. A köztük lévő harmonikus együttműködés hamar meghozta a várva várt sikert, amikor 2002-ben a Macef expón a kíváncsiskodó tekintetek garmadája csodálta meg ékszereiket. Nem sokkal később nyílt meg az első butikjuk a via Dante legendás sétálóutcában Riccione-ban, és a sikerre való tekintettel egymás után nyíltak az üzletek Olaszország különböző kis- és nagyvárosaiban. A márka nemzetközi szintre lépésének első állomása hazánk fővárosa, Budapest lett, ahol idén nyáron nyitotta meg kapuit az új üzlet.

Korszerű szemlélet

Egy márka nemcsak a külsőnket és ezáltal az utcaképet formálja, hanem a szociális életünkre is kellő hatást gyakorolhat. Szemléletével olyan fontos ügyek előremozdítását is támogathatja, mint a nemek közti kettős mérce megszüntetése, vagy az LMBTQ+ emberek pozitív és egyenjogú megközelítése. Épp ezért az ékszerek tervezésekor arra is ügyelnek, hogy azok mindkét nem számára egyaránt hordhatók legyenek, ezzel is korszerű szemléletét hangsúlyozva egy bináris világban. Mi több, nemrégiben csatlakoztak a magyarországi Nyitottak vagyunk mozgalomhoz, mely azon cégek és munkahelyek közösségét képviseli, ahol a nemi esélyegyenlőséget és az LMBTQ+ emberek elfogadását szorgalmazzák és támogatják.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marlu_budapest (@marlu_budapest)

 

Mindig divatban

A Marlú abszolút alkalmazkodott napjaink rohamosan változó trendjeihez, egy olyan világhoz, ahol a folytonos megújulásra szinte nap, mint nap szükség van. Egyedülálló módon egy évben 20 kollekcióval rukkolnak elő, melyeket nemcsak szezonálisan, hanem szezonon belül is gazdagítanak újabb és újabb darabokkal. Ez azonban egyáltalán nem megy a minőség rovására, hiszen az ékszerek olyan időtálló anyagokból készülnek, mint a fém, a kristály, a fa és a bőr. Ezek a kiváló minőségű anyagok, különösen a fém – amely orvosi tisztaságú rozsdamentes acélból készül – kiállják a mindennapi viseléssel járó megpróbáltatásokat is. A fémbevonatokat a szerszámkészítésnél is elterjedt ívtechnológiával készítik, ami szintén a tartósságát növeli az ékszereknek, így biztosak lehetünk abban, hogy minőségi darabba fektetjük a pénzünket. Kollekciói között minden alapdarab megtalálható: a fülbevalók, nyakláncok és gyűrűk, de ezek mellett sok más különlegesség, például kézelőgombok és férfi óraláncok széles választéka tárul elénk az üzleteikben.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marlu_budapest (@marlu_budapest)

 

Kreativitás mindenek felett

Ha a Marlúról van szó, akkor igazán szabadjára engedhetjük a fantáziánkat, hiszen itt nincsenek szabályok: minden mindennel kombinálható és viselhető. Olyan bohém trendeket képvisel, mint a banglemania és a layering, azaz a minél több azonos vagy különböző ékszer egymásra halmozása. De ide tartozik még a ring party is, aminek trendje arra buzdítja viselőjét, hogy a megszokott gyűrűsujj mellett a többi ujját is ékszerezze. A bohém elképzelések mellett ugyanakkor a természetesség is fontos, így a túlzott, gyémántokra jellemző csillogás helyett szépen metszett, természetes eredetű kövekkel dolgoznak, mint például a hematit és a tigrisszem, melyek remekül beilleszthetők a hétköznapok viseletébe is. Különlegesség, hogy lehetőség van a különböző ékszerek ízlés szerinti tervezésére, illetve a már meglévők díszítésére is, amit egyedi charmokkal, azaz apró díszítőelemekkel tehetünk még izgalmasabbá és személyesebbé.

Az önkifejezésre és ajándékozásra megannyi lehetőséget adó Marlú a Váci utca 18. szám alatt nyitotta meg kapuit. Azokra is gondoltak, akik elfoglaltak vagy nem Budapesten élnek, hiszen online is van lehetőség az ékszerek közötti válogatásra, illetve azok tervezésére is. Amint kiválasztottad vagy megálmodtad kedvenc darabjaidat, WhatsApp-on keresztül le is adhatod a rendelésedet. A fantáziádnak csak a képzelet szabhat határt!

 

A Marlú világát és kollekcióját a közösségi médiában is megtalálod!
Facebook: @marlugioiellibudapest
Instagram: @marlu_budapest

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marlu_budapest (@marlu_budapest)

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin