Színes

Másodszor is apuka lett Tan France a Queer Eye-ból

A Queer Eye-ból ismert Tan France másodszor is apuka lett! Ő és férje, Rob France a hétvégén köszöntötték második gyermeküket és örömüket a közösségi médiában is megosztották.

Üdvözöljük a második kisfiút, Isaac France-t, aki a múlt hétvégén született. Tökéletesen kiegészíti a mi kis családunkat” – írta France az Instagramon. „És hatalmas köszönet a fantasztikus béranyának, aki a legnagyobb ajándékot adta nekünk, amit csak adni lehet„.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

T A N . F R A N C E (@tanfrance) által megosztott bejegyzés

 

A képeken France és férje széles mosollyal a kezükben tartják két fiukat – Tan az alig egyhetes Isaacot. A második képen Tan és Isaac egyedül látható.

A Queer Eye sztárjai közül Karamo Brown és Bobby Berk is gratuláltak France-nak a nagyszerű bejelentéshez.

Így, hogy második gyermeküknek az Isaac nevet adták, France-éknak most már Izsák és Iszmail nevű fiaik vannak, mint a bibliai Ábrahám két fia. France még 2021-ben jelentette be Ismail születését az Instagramon.

Fogadjátok szeretettel a fiunkat” – írta akkor. „Ismail France, július 10-én született. 7 héttel korábban jött, így az elmúlt 3 hétben az újszülött intenzív osztályon volt. De ma végre hazahozhattuk őt„.

A Queer Eye hetedik évadának premierje május elején volt a Netflixen. Az új évadban a csapat New Orleansba utazik, hogy ismét sokak életét megváltoztassa.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin