Színes

Bemutatta kisfiát a nagyvilágnak a Queer Eye sztárja

Tan France áprilisban jelentette be, hogy párjával, Robbal kisbabájuk lesz és a kicsi béranya segítségével jön világra. A pillanat, ha hét héttel előbb is, mint számítottak rá, de elérkezett. Tan hétfőn Instagram-posztban osztotta meg a világgal az örömhírt, hogy július tizedikén megszületett Ismail France!

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

T A N . F R A N C E (@tanfrance) által megosztott bejegyzés

 

Fogadjátok szeretettel a fiunkat” – kérte 3,8 millió követőjét Tan a képaláírásban. „Ismail France, július 10-én született. Hét héttel korábban jött, így az elmúlt három hétben az újszülött intenzív osztály volt.

De ma végre hazavihettük. Annyira, de annyira szeretjük őt. Megszállottan. (…) A béranya annyira jól van, és nem is lehetnénk hálásabbak neki a legnagyobb ajándékért az életünkben„.

A 38 éves stylist korábban egy blogbejegyzésben kifejtette, hogy lemaradt fia születéséről, mivel Nagy-Britanniában tartózkodott, ahová a férjével töltött „babakirándulást” követően utazott. Július 10-én aztán arra ébredt, hogy egy csomó nem fogadott hívást kapott Robtól.

Nem tudtam elhinni” – írta. „Sírtam a gondolattól, hogy nem lehetek ott a fiunk első pillanataiban. Sírtam, mert tudtam, hogy Rob egyedül van, és hogy szüksége van az érzelmi támogatásomra. Sírtam, mert annyira féltékeny voltam, hogy ő ott volt Ismaillel, én pedig nem„.

France kétségbeesetten sietett vissza az Egyesült Államokba, hogy találkozhasson a fiával, de az utat késések nehezítették. „Már két nap telt el, és még mindig nem találkoztam a saját fiammal” – írta. „A szívem nem bírta elviselni a fájdalmat. Hála az égnek, legalább az apja vele volt. Ha teljesen egyedül lett volna, elvesztettem volna az eszemet„. Az első találkozás végül hatalmas öröm és megkönnyebbülés volt. Ahogyan azt a fénykép bizonyítja, a kicsi és családja azóta is jól vannak.

Rob és Tan 2007 óta házasok és a gyerekvállalás hosszú évek óta tervben volt.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin