Lifestyle

Kitálalt a szerető, állítólag meleg a homofób volt brazil elnök fia

Diego Pupe (balról) és Jair Renan Bolsonaro

 

A legjobb sztorikat mindig az élet írja, a legújabb epizód pedig minden értelemben igazi brazil szappanopera. A magát “büszke homofóbnak” nevező szélsőjobboldali Jair Bolsonaro 2019-2022 között irányította elnökként Brazíliát. 2020-ban még azt nyilatkozta, nem akarja, hogy Brazília a “buzik országává” váljon, de leghírhedtebb mondata talán az volt, amikor közölte, ha választania kell, akkor a fia inkább legyen halott, mint meleg.

Talán maga sem gondolta, hogy ezzel a dilemmával valaha is szembesülnie kell, most azonban egy rendőrségi vallomás szerint tényleg meleg a legfiatalabb fia. Ezt állítja legalábbis az elnöki csemete volt tanácsadója, Diego Pupe. Az éjszakai életben partiszervezőként ismert, nyíltan meleg 21 éves influencer és a 25 éves Renan Bolsonaro egy bulin ismerkedtek meg, Pupe pedig ezután hamarosan már hivatalosan tanácsadói posztot töltött be a „04” becenevű Bolsonaro mellett. (A szám arra utal, hogy ő a korábbi elnök sorrendben negyedik fia.) Ahogy arról a Metrópoles beszámol, a több mint 200 ezer követővel bíró influencer állítja, hogy ezért a munkáért soha nem kapott pénzt. A közösen eltöltött szabadidőről és utazásokról rendre kikerültek a képek a közösségi médiába, tavaly júliusban azonban összevesztek, Pupe állítása szerint „egy apró butaságon”.

A nyilvánosság nem sokat tudott a viszonyukról, csakhogy aztán a Renan Bolsonarót érintő pénzmosási és adócsalási ügyben a volt tanácsadót is kihallgatták, aki szeptember 14-én elmondta a rendőröknek, hogy kettejüknek romantikus viszonya volt. Az ifjabb Bolsonaro a Twitteren tagad, és állítja, ha valaha is túl közel látnák egy másik férfihoz, akkor az csakis egy verekedés lehet. A tweetet nagy derültség fogadta az interneten, a kommentelők a jelek szerint nem hisznek neki, és Renan sztorija a legfelkapottabb témák közé került a brazíl netezők körében.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin