Lifestyle

Karantén az ágyban – Fogságban este 8 után

fotó: prometeus

 

Egyre unalmasabbak és sablonosabb esték. Nincs már új film, sorozat a streaming-szolgáltatók kínálatában, amit ne láttunk volna. Egyre jobban unjuk, hogy este 8 után nem tudunk menni sehová, hogy nem tud átjönni hozzánk senki. Mit tehetünk ilyenkor? Dobjuk fel kicsit az estéket és ezzel együtt a szexuális életünket is.

Azt hiszem, nem kevesünknek fordult már meg a fejében, hogy kellene valami, amivel ezek a hosszú esték még izgalmasabbá tehetők, amivel valami újat vihetünk a szürke hétköznapokba. Igazából a lehetőségek tárháza már akkor is elég tágas, ha akár csak a soft BDSM játékokat nézzük. Mi most egy teljesen alap kiegészítővel, egy nagyon jól összerakott és hasznos kis bondage-készlettel barátkoztunk meg.

A Szürke ötven árnyalata című film beindította a szexuális kiegészítőket gyártó cégek fantáziáját is, és úgy gondolták, hogy a film nevével valószínűleg bármit el lehet adni. Ezért aztán létrehoztak egy külön soft-SM márkát, ami nem meglepő módon a Fifty Shades of Grey nevet kapta.

Igazából nem a márka miatt esett a választás erre a bondage kit-re, hanem azért, mert ez egy nagyon jól összeállított kis szett, ami az ágyakhoz könnyen installálható és több pozícióban biztosít teljes kiszolgáltatottságot. A hagyományosnak mondható keresztkötözés (X alak) mellett lehetőségünk van a kezeket és a lábakat egymáshoz kötve is játszani partnerünkkel. A változtatható pozíciók mellett pedig a minőség sem elhanyagolható szempont, legyen ugyanis bármennyire is ellenkező a másik fél, az erős anyagból készült pántok és vastag karabinerek szorításából nem fog menekülni.

A csomag összeállításakor persze gondoltak arra is, ha szeretnénk esetleg meglepetésekkel teli estét okozni a partnerünknek, ugyanis egy szemtakaró is a készlet része. Ehhez már tényleg csak egy szájpecek, hogy teljessé tegyük az élményt – persze csendesebbé is az estét, hogy a szomszédok is megőrizhessék a nyugalmukat.

Hogy ki mit csinál a másikkal ezekben a pozíciókban, azt már az egyéni fantáziátokra bízom, de az tuti, hogy ha szürkén is, de egy kis színt vihetünk az estéinkbe. Az olyan játékokkal, amelyek mindkét fél beleegyezésével kerülnek használatra, garantáltan izgalmasabbá tehetjük az egész estét – akár egészen a kijárási tilalom végéig, hajnali 5 óráig.

 

Ide kattintva további információkat találsz az általunk is tesztelt A Szürke Ötven Árnyalata – Keep still komplett szettről!

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin