Színes

Íme 2023 legolvasottabb LMBTQ hírei

 

Elindult az új év, itt az ideje visszatekinteni a 2023-as évre, mindig érdekes látni, hogy ti milyen hírekre voltatok leginkább kíváncsiak. Tavaly igen vegyes volt a legnépszerűbb cikkek felhozatala, a celebrity crushoktól a komoly témákig minden szerepelt a toplistán.

Anyukája menedzseli a pornósztár befektetéseit

Az OnlyFansen is igen aktív Reno Gold egy interjúban mesélt arról, hogy több ingatlanba fektette be a pornóval keresett vagyonát, és édesanyja segít neki az ingatlanok menedzselésében. A mindenből viccet csináló és bevallottan komolytalan Gold az interjúban olyan témákat érint még, mint a gyermekvállalás, a szexmunkások mentális egészsége, vagy épp a gay for pay előadók.

Az anyukája kezeli a melegpornós Reno Gold befektetéseit

Austin Wolf elmesélte, hány férfival feküdt le eddig

A világ egyik legsikeresebb meleg felnőttfilmeseként Austin Wolf hatalmas online rajongótáborral rendelkezik. Csak az Instagramon 680 ezer követő felett jár. Egy interjúban kérdezték arról, hány férfival volt szexuális kapcsolata, és szám, amit megadott, még felnőttfilmes karrierjét ismerve is elképesztő.

 

Megosztotta a világhírű pornósztár, hány férfival feküdt le eddig

 

Az Európai Unió az LMBTQ emberek helyzetére volt kíváncsi

Az uniós kérdőív kitöltésére 2023 júniusában Magyarországon élő leszbikus, meleg, biszexuális, transz, interszex, valamint nembináris és más dzsender-nonkonform személyeknek volt lehetőségük, amennyiben elmúltak 15 évesek.

Felmérést indít az Európai Unió az LMBTQ emberek helyzetéről

 

Az Eufória sztárja elárulta, ki volt az első celebrity crusha

Jacob Elordi, az Eufória sztárja a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon című műsorban elárulta, hogy hajdanán belezúgott egy népszerű színészbe, akit gyönyörű férfinak tart.

Jacob Elordi elárulta, ki volt számára az első celebrity crush

Ilyen melegként vidéken élni

Egy szombathelyi meleg férfi mesél arról, milyen volt visszatérni látogatóba a szülővárosába Budapestről, mennyire nyitott a város az LMBTQ emberek irányában.

Melegként vidéken – tapasztalatok Szombathelyről

 

Autóbalesetben elhunyt a többszörösen díjazott Kyle Ross

Ross a a Helix Studios egyik legtermékenyebb és legismertebb felnőttfilmese volt, 29 évesen hunyt el.

Meghalt a felnőttfilmes Kyle Ross

 

A Heartstopper második évadjának kritikája

2023. augusztus 4-én debütált világszerte a Heartstopper második évada a Netflixen, ám bármennyire is várós volt, az évad több szempontból is problémás lett.

5+1 ok, amiért a Heartstopper 2. évada (nagyon) nem jó

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin