Színes

Jacob Elordi elárulta, ki volt számára az első celebrity crush

Jacob Elordi, az Eufória sztárja a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon című műsorban elárulta, hogy hajdanán belezúgott Brad Pittbe. „Gyönyörű férfi” – indokolta meg, amellyel mi sem tudunk vitatkozni.

A Tonight Show elsőjét játszva Jacobot Fallon arról kérdezte, milyen volt először csinálni néhány dolgot. A fiatalember elárulta, hogy élete első koncertje 14 évesen Eminem koncertje volt, és anyukájával már az esemény előtti éjszakát is a helyszín előtt töltötték, hogy a színpad előtti első sorban állhasson.

Ebből adódott a következő kérdés: ki volt az első celebrity crush? Elordi habozás nélkül rávágta – egy enyhe köhögést leszámítva, hogy kitisztítsa a torkát -, hogy Brad Pitt. Mire Fallon kuncogva egyetértett: „Igen, szerintem mindannyiunknak„.

Igen a Trójában” – folytatta Elordi a magyarázatot. „Gyönyörű férfi, ezt nem lehet letagadni.

 

 

Elordi legközelebb a Saltburn című queer thrillerben szerepel Barry Keoghan oldalán. A Saltburn egy „gyönyörűen gonosz történet a kiváltságokról és a vágyakról„, amelyet Emerald Fennell rendez.

A filmet „a megszállottság történeteként” jellemzik és Oliver Quicket (Barry Keoghan), egy oxfordi diákot követi az önfelfedezés útján a 2000-es évek elején. Tanulmányai során találkozik az arisztokrata és magával ragadó Felix Cattonnal (Jacob Elordi), „aki meghívja őt Saltburnbe, különc családja birtokára egy felejthetetlen nyárra„.

A Saltburn premierje augusztusban volt az 50. Telluride-i Filmfesztiválon, majd október elején a 67. BFI Londoni Filmfesztiválon is bemutatták. A tervek szerint november 17-én kerül az Egyesült Királyság és Írország mozijaiba.

A teljes előzetest itt tekinthető meg:

 

 

hirdetés
'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin