Nagyvilág

Meghalt a felnőttfilmes Kyle Ross

 

Április 25-én a Helix Studios jelentette be, hogy 29 éves korában egy autóbalesetben elhunyt a felnőttfilmes Kyle Ross (polgári nevén Aaron Cumbey), aki a stúdió égisze alatt 2012-től több mint 100 jelenetet forgatott, számos díjat nyert és még egy életrajzi regény is készült róla. Miután 2020-ban visszavonult a filmezéstől a Helixnél, továbbra is a cégnél dolgozott, és épp a múlt hónapban jelentette be, hogy a vállalati pozíciótól is megválik. Ross a stúdió egyik legismertebb és legtermékenyebb modelljének számított.

 

 

A múlt hétvégén történt baleset előtt a Floridában nyaraló Ross több videót is posztolt arról, hogy az American Airlines légitársaságnál nem engedték felszállni a gépére a kutyájával. A vasárnap reggel közzétett újabb videóban még megosztotta, hogy a történtek után a bérelt autójában aludt, miközben egy másik járatra várt. Ezután nem sokkal történhetett a baleset, amelyben a kutyája is odaveszett.

Rövid időn belül ez a második haláleset, ami a Helix Studios egykori felnőttfilmesét érinti: a hónap elején Casey Tanner hunyt el egy súlyos betegség következtében.

 

Meghalt a felnőttfilmes Casey Tanner

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin