Hírek

Glory hole-ok létrehozását finanszírozná a YouPorn

Bár a koronavírus okozta fertőzések száma a tavaszi tetőzés után Európában alábbhagyott, Észak-Amerika országai például kevésbé szerencsések. Ismét szigorításokra van szükség, amelyre mindenki máshogy reagál – igaz ez a szexuális szokásokra is.

Van, aki megelégszik azzal, hogy március óta ingyenes a PornHub prémium szolgáltatása, de van, aki továbbra is igényli a kalandot. Erre reagált már többek között New York városa egy útmutatóval és nemrég Kanada British Columbia államának egészségügyi intézete (BC CDC) is a glory hole-okat ajánlotta a túlfűtött lakosság figyelmébe.

A szex nagyon fontos a mentális, közösségi és fizikális jólétünk megtartásához” – olvasható a kiadott tájékoztatóban. „Használjunk akadályokat, falakat (például glory hole-ok), amelyek lehetővé teszik a szexuális kontaktust, de megakadályozzák a szemtől szembeni találkozást.

A BC CDC-vel együttműködve a YouPorn felnőttfilm szolgáltató oldal is igyekszik teljesíteni belülről fakadó közegészségügyi kötelezettségét: „Szeretnénk felajánlani a támogatásunkat annak érdekében, hogy a járványgörbe anélkül laposodjon, hogy le kelljen mondanunk a szexuális örömökről.  Hogy segítsük az embereket biztonságos megoldási lehetőségek elérésében, 100 ezer dollárt adunk British Columbiának glory hole-ok létrehozására szerte az államban.

Mindenki úgy segít, ahogy tud!

 

A glory hole-okat ajánlja a biztonságos szexrandikhoz New York városa

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin