Hírek

A glory hole-okat ajánlja a biztonságos szexrandikhoz New York városa

Tájékoztató kalauzt adott ki New York város egészségügyi hivatala mindazoknak, akik a koronavírus járvány idején is szeretnének szexuális kalandokba bocsátkozni. „Szexuális igényeink kielégítésének egyensúlyban kell lennie közösségünk és saját magunk egészségével” – olvasható a háromoldalas dokumentumban, amely ötleteket is ad, milyen körülmények között minimalizálható a koronavírusos fertőződés esélye.

Tedd kicsit perverzzé” – olvasható az egyik legelső tanács. „Légy kreatív a szexuális pozíciókkal és fizikai akadályokkal, mint például a falakkal, amelyek lehetővé teszik a szexuális kontaktust, mégis minimalizálják a közvetlen testi kapcsolatot.

Lényegében tehát arra buzdít a kiadvány, hogy hozzunk létre glory hole-t, bár az az igazi, ha a városban keresünk egyet, méghozzá „minél nagyobb és tágasabb, jól szellőző helyen.

 

 

Az anyag emellett hangsúlyozza, hogy a minél biztonságosabb együttlét érdekében érdemes magunkon hagyni a ruhát és ezen felül az arcmaszkot is. Pont emiatt nem tanácsos a csókolózás és a fenéknyalás sem – bár köszönhetően ugyanennek a hivatalnak az utóbbit eddig is tudtuk:

 

Nyalással is terjed a koronavírus

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin