Színes

Eredetileg háromórás lett volna a Vörös, fehér és királykék

Nem nyugszanak a rajongók, amíg a Vörös, fehér és királykék (Red, White & Royal Blue) vágatlan verziója elérhetővé nem válik. Matthew Lopez, a film rendezője a US magazinnak adott interjújában nemrég elárulta, hogy a Prime Videón 121 perces romkom eredetileg háromórás volt.

A Casey McQuiston azonos című, nagy sikerű regénye alapján készült film Alex (Taylor Zakhar Perez), az Amerikai Egyesült Államok első női elnökének fia (Uma Thurman) és Henry (Nicholas Galitzine), egy brit herceg románcát követi nyomon.

Lopez, az Örökösök Tony-díjas alkotója elmondta, hogy az ő munkája „nagyon-nagyon más„, mint az írőnőé, köszönhetően a filmkészítéssel járó költségvetési és időbeli korlátoknak.

Azt szoktam mondogatni, hogy ‘vegyük a hangoskönyv időtartamát, osszuk el kettővel, és amit kapunk, az az, ami kimaradt a filmből‘” – mondta, majd kifejtette, hogy az ő adaptációja „elsősorban Alexről és Henryről szól„, a könyvben megjelenő további karakterek minimális figyelmet kapnak.

Minden döntésnek, amit a film rendezőjeként hoztam, ki kellett térnie arra, hogy jó-e ez Alexnek és jó-e Henrynek? És jó-e nekik, mint párnak? Először a film háromórás változatát néztem meg – és mindennek, ami nem Alex és Henry volt, mennie kellett.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

GLAAD (@glaad) által megosztott bejegyzés

 

Az én feladatom filmkészítőként az volt, hogy Alexet és Henryt biztonságban eljuttassam a film végére.” Lopez US Magazine-nak adott interjúja hamar cselekvésre ösztönözte a rajongókat, akik már el is indítottak egy change.org petíciót, amelyben az eredeti, háromórás verziót követelik.

Öt „kényszerítő okot” sorolnak fel, amiért szükség van a rendezői vágásra: a könyvhöz hű ábrázolás; mélyebb karakterfejlődés; jobb történetmesélés; magával ragadó bónusz elemek; és a rajongók elvárásainak való megfelelés. A petíció jelenleg több mint 20 ezer aláírással rendelkezik.

 

Szűk egy héttel a megjelenése után vezeti a nézettségi listát a Vörös, fehér és királykék

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin