Színes

Szűk egy héttel a megjelenése után vezeti a nézettségi listát a Vörös, fehér és királykék

Hivatalosan is hatalmas sikert aratott a Vörös, fehér és királykék – a számok legalábbis nem hazudnak.  A Prime Video által a közösségi médiában kommunikált adatok szerint a romantikus meleg komédia az elmúlt napokban a legnézettebb filmjük lett és már a folytatás kérdése is felmerült.

A Gay Times-nak korábban adott interjújában Matthew Lopez rendező elmondta, hogy nyitott egy második filmre. „A következőt mondom: ha az embereknek tetszik a film, ha sikeres, és az emberek folytatást akarnak, ki vagyok én, hogy megtagadjam tőlük?” – árulta el, hangsúlyozva: „De nincs megerősítve! Ez nem megerősítés.”

A Casey McQuiston azonos című (Red, White and Royal Blue), nagy sikerű regénye alapján készült film egy brit herceg és az Egyesült Államok első női elnökének fia közötti románcot követi nyomon.

A film a bemutatásakor elismerést kapott a forráshoz való hűségéért és az Alexet és Henry herceget alakító Taylor Zakhar Perez és Nicholas Galitzine közötti kémia miatt.

 

 

A film szinopszisa így szól: „Alex Claremont-Diaz, az Egyesült Államok elnökének fia és a brit Henrik herceg sok közös vonást mutat: lenyűgöző jó megjelenés, tagadhatatlan karizma, nemzetközi népszerűség… és egymás teljes megvetése. Egy óceán választja el őket egymástól, régóta tartó viszályuk eddig nem igazán volt téma, egészen addig, amíg egy királyi eseményen történt katasztrofális – és nagyon is nyilvános – összetűzésük nem válik bulvárhírré, és nem ver éket az amerikai-brit kapcsolatokba a lehető legrosszabbkor.

Kárelhárító üzemmódba kapcsolva családjaik és kapcsolattartóik színpadias „fegyverszünetre” kényszerítik a két riválist. Ám ahogy Alex és Henry jeges kapcsolata váratlanul kezd felengedni, és tétova barátsággá alakulni, a köztük lévő súrlódás valami mélyebbet lobbant lángra, mint amire valaha is számítottak.

A szereplők között megtalálható még Uma Thurman, Clifton Collins Jr., Sarah Shahi, Rachel Hilson, Stephen Fry, Ellie Bamber, Thomas Flynn, Malcolm Atobrah, Akshay Khanna, Sharon D Clarke, Aneesh Sheth és Juan Castano.

A Vörös, fehér és királykék múlt péntek óta streamelhető a Prime Videón.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin