Színes

Taylor Zakhar Pereznek egyetlen félelme volt a meztelen jeleneteivel kapcsolatban

A Vörös, fehér és királykék rendezője egy interjúban elárulta, hogy Taylor Zakhar Pereznek mi volt az egyetlen aggodalma a meztelen jelenetek forgatásával kapcsolatban.

A Casey McQuiston azonos című, nagy sikerű regénye alapján készült Red, White & Royal Blue (Vörös, fehér és királykék) Alex (Zakhar Perez), az Amerikai Egyesült Államok első női elnökének (Uma Thurman) fia és Henry (Nicholas Galitzine), egy brit herceg szenvedélyes, ellenségeskedésből szerelembe érő románcát követi nyomon.

Az Amazon Prime-on elérhető filmet a bemutatásakor általános elismerés övezte a forrásanyaghoz való hűségéért és a Zakhar Perez és Galitzine közötti kémia miatt. Sokan emellett az Alex és Henry közötti akt- és szexjelenetek miatt is dicsérték.

A SiriusXM The Jess Cagle Show című műsorában nemrég adott interjúban a film rendezője, Matthew López mesélt a film intim pillanatainak megalkotásáról – beleértve Zakhar Perez egyetlen aggodalmáról a testszőrzetével kapcsolatban.

Van egy vicces történetem, amit még nem meséltem el. Senki sem kérdezett róla, amíg te fel nem hoztad” – kezdte a díjnyertes drámaíró. „Úton vagyok a forgatásra, és kapok egy telefonhívást a haj- és sminkkoordinátoromtól, Karentől. Általában egyenesen a forgatásra megyek reggel, ő pedig azt mondja: ‘Találkozhatnánk Taylor lakókocsijában.’ Én meg: ‘Ó! A francba, mi folyik itt?

Zakhar Perez lakókocsijába aztán a fiatalember megkérdezte tőle, hogy borotválkozzon-e a közelgő meztelen jelenetéhez. „Azt kérdeztem: ‘Az arcodat?’ Ő azt mondta: ‘Nem, bébi’. Erre én: ‘Rendben, akkor mit akarsz csinálni?’ Erre ő: ‘Csak nézd meg alaposan!’ Ott volt a fodrászom és a sminkesem, mint szemtanúk, mert nem akartam, hogy a karrierem véget érjen, mielőtt elkezdődött volna, és Taylor leengedte a nadrágját, és csak annyit mondott: ‘Nézd a seggemet!’. Én pedig azt mondtam: ‘Jól vagy, remekül nézel ki’. Erre ő: ‘Oké, ezt gondoltuk mi is‘”.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin