Színes

Újabb kivágott Vörös, fehér és királykék jelenet ingerli a könnycsatornákat

A Prime Video kiadta a Vörös, fehér és királykék egy újabb törölt jelenetét, amiért a rajongók teljesen odavannak. A háromperces jelenetben, amely a „Henry herceg és Alex tűz melletti beszélgetése” címet kapta, Nicholas Galitzine a szívét körülvevő metaforikus „páncélzatról” mesél.

Amikor az első közös éjszakánkon azt mondtad, hogy nem engedheted, hogy bárki beléd szeressen, tényleg komolyan gondoltad?” – kérdezi Alex (Taylor Zakhar-Perez), utalva első párizsi szenvedélyes éjszakájukra.

Henry válaszol: „Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy ifjú herceg, aki egy kastélyban született, és soha nem volt még hozzá hasonló herceg. Úgy született, hogy a szíve a testén kívül volt, és míg a többi herceg és nemesi származású gyermek elviselte a gyermekkor csapásait és nyilait, ez a herceg mindent élesen érzett.

Úgy tűnt, hogy minden megérinti és fenyegeti az ő védtelen szívét. Nem tudta, hogy ő más – eleinte nem. A családja tudta, és egyre jobban féltek attól, hogy a királyságban az emberek meglátják, ki is ő valójában, és ellene fordulnak.

A nagyapja, a király küldött a hercegnek egy páncélt, és azt mondta neki, hogy ha mindig viseli, soha semmi sem fog vele történni. Így aztán a herceg sok-sok éven át azt hitte, hogy biztonságban van, és a díj, amit a biztonságáért fizetett, a szabadsága volt.

Henry elárulja, hogy Alex egy „fiatal parasztfiú, aki távoli földről jött, és a legszörnyűbb dolgokat mondta neki„, de ennek köszönhetően életében először érezte magát „igazán élőnek„.

 

 

És e jóképű parasztfiú miatt a herceg páncélja darabról darabra kezdett lehullani, míg végül csak a szívét védő páncél maradt” – folytatja.

A parasztfiú húzta és rángatta ezt az utolsó darab páncélt, de a herceg szilárdan a helyén tartotta. A fiú minden egyes rántással helyet csinált a herceg páncélja és a szíve között, és ebben a térben a herceg szíve ismét szabaddá válhatott.

A jelenet lelkes visszajelzést kapott a rajongóktól, akik dicsérték Galitzine alakítását, ugyanakkor kritizálták a Prime Videót, amiért kihagyta a jelenetet a végső verzióból.

Nicholas abszolút életre keltette ezt a jelenetet. Jobb, mint bármi, amit a könyv olvasása közben el tudtam volna képzelni” – írta egy rajongó, míg egy másik azt írta: „Nem hiszem el, hogy ezt be akarták építeni a filmbe, de aztán TUDATOSAN úgy döntöttek, hogy kivágják„.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin