Színes

Minden, amit a Vörös, fehér és királykék folytatásáról már most tudni lehet

Még csak három hónap telt el azóta, hogy Nicholas Galitzine és Taylor Zakhar-Perez kémiája a Vörös, fehér és királykék című filmben milliók szívét dobogtatta. A Casey McQuiston azonos című regénye alapján készült Prime Video romkom egy brit herceg (Galitzine) és az Egyesült Államok első női elnökének (Uma Thurman) fia (Zakhar-Perez) között kibontakozó románcot követi nyomon.

A forrásanyaghoz való hűsége és a két főszereplő közötti vitathatatlan kémia miatt a film széles körű dicséretnek örvend – és mint az minden sikeres film esetében lenni szokott, a rajongók folytatást követelnek. De vajon mennyire valószínű, hogy Galitzine és Zakhar-Perez visszatérnek? Jöjjön minden, amit egy potenciális folytatásról tudni lehet.

Már biztos?

Nem! Egyáltalán nem. De már hallani olyan pletykákat, hogy lesz folytatás – és ezalatt a rajongókat kell érteni, akik Alex és Henry történetének folytatását követelik. A remény mindenképp él, mivel Matthew Lopez rendező a GAY TIMES-nek a film megjelenése előtt azt mondta, hogy nyitott a folytatásra, „ha sikeres lesz, és az emberek többet akarnak„.

Az emberek pedig tényleg még többet akarnak, szóval a feltétel ezen része pipa. A Vörös, fehér és királykék pedig óriási sikert aratott a Prime Video számára, megjelenésekor a streamingszolgáltató első számú filmje lett, és minden idők harmadik legsikeresebb romantikus komédiája. Tehát a kijelentés „siker” részét is kipipálhatjuk.

Miről fog szólni?

A Vörös, fehér és királykék gyűjtői kiadásának bónusz fejezetében kiderül, hogy Alex és Henry párkapcsolata nemcsak, hogy remekül alakul, hanem már az esküvőt tervezik. Alex emellett jogi diplomát szerez, Henry pedig lemond a brit örökösödési sorban elfoglalt helyéről.

A regény folytatásán alapuló folytatás sem elképzelhetetlen. A könyv 2019-es megjelenését követően McQuiston a Hello című lapnak elmondta, hogy „rengeteg története” van, amelyek ugyanabban a világban játszódnak, és „nagyon szeretné, ha egy nap lehetősége lenne felfedezni az egyiket” – tette hozzá: „Meglepődnék, ha Alexet és Henryt utoljára látnánk„.

Lopez a Teen Vogue-nak elmondta, hogy készítene folytatást, „ha megvan a megfelelő történet„. „Nyomósabb oknak kell lennie, mint egyszerűen a vágynak, hogy csináljunk egyet; kell lennie egy meggyőző sztori oknak” – magyarázta. „Nem gondolom, hogy a folytatás rossz ötlet, de nem hiszem, hogy egy folytatás a folytatás kedvéért feltétlenül elegendő„.

 

 

Egy további, a Hellóval folytatott beszélgetésben elárulta, hogy a filmet az eredeti könyv folytatása nélkül is el lehetne készíteni. „Még ha Casey soha nem is írna könyvet, akkor is megtenném, ha lenne rá igény” – mondta. „És ha Casey, Taylor és Nick akarnak rajta dolgozni, akkor ki vagyok én, hogy nemet mondjak?„.

Visszatér-e Taylor Zakhar-Perez és Nicholas Galitzine?

Semmi sem biztos e téren sem, de ha nem térnek vissza, akkor komoly felháborodásra számíthatunk. A film sikere Zakhar-Perez és Galitzine kémiájának köszönhető, így a folytatás nélkülük értelmetlen lenne.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin