Színes

Már biztos, hogy kap folytatást a Vörös, fehér és királykék

Még egy év sem telt el azóta, hogy a Nicholas Galitzine és Taylor Zakhar-Perez közötti kémia a Vörös, fehér és királykék című filmben nézők millióinak dobogtatta meg a szívét. A Casey McQuiston azonos című regénye (Red, White & Royal Blue) alapján készült Prime Video romkom egy brit herceg (Galitzine) és az Amerikai Egyesült Államok első női elnökének (a Kill Bill ikonikus főszereplője, Uma Thurman) fia (Zakhar-Perez) között kibontakozó románcot követi nyomon.

Mint minden sikeres film esetében, így itt is igaz, hogy a rajongók szívesen látnák Galitzine és Zakhar-Perez visszatérését – álmuk ezúttal be is teljesül, ugyanis a Prime Video, hogy folytatást kap a produkció.

A hírt egy nyilvános vetítést követő beszélgetésen maga Matthew Lopez rendező és McQuiston is  megerősítette, ahogyan azt is, hogy rendező és forgatókönyvíró párosként ők maguk is visszatérnek.

 

 

Mire számíthatunk a második részben? Az első rész gyűjtői kiadásának bónusz fejezetében kiderül, hogy Alex és Henry olyannyira boldogok, hogy már az esküvőjüket tervezik. Alex emellett jogi diplomát szerez, Henry pedig lemond a brit örökösödési sorban elfoglalt helyéről.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin