Lifestyle

Elárasztották a közösségi médiát a heteró barátoknak köszönetet mondó melegek

Csupán egy egyszerű Twitter bejegyzésnek indult a dolog. Egy meleg diák háláját fejezte ki legjobb barátjának, de mostanra rengetegen követték példáját a közösségi oldalon.

A nyíltan meleg Bryce, aki ápolónak tanul, csupán köszönetet akart mondani heteroszexuális legjobb barátjának, ám ezzel felbolygatta az egész Twittert, és az LMBTQ-közösség  nem győzött hálálkodni saját heteroszexuális barátainak – írja a Pink News.

 

No Title

I told my best friend I didn’t have a date to my nursing school formal…Him: Why didn’t u ask me?Me: Well Trent, because ur straightHim: Bryce we’ve been buddies for years &it kinda hurts my feelings u think I still care what people sayIn my opinion, everyone needs a Trent!

 

Elmondtam a legjobb barátomnak, hogy nincsen kivel mennem az ápolóiskola báljára. Ekkor a következő beszélgetés zajlott le közöttünk:

Ő: Miért nem hívtál el engem?

Én: Nos, Trent, azért mert te hetero vagy.

Ő: Bryce, évek óta legjobb barátok vagyunk & eléggé bánt, ha azt hiszed, még mindig érdekel az, amit mások mondanak.

Szerintem mindenkinek szüksége van egy Trentre!

A poszt meghaladta a 64, 000 megosztást és kedvelést, ezek után pedig nem telt el sok idő, mire más queer felhasználók is elkezdték megosztani legkedvesebb történetüket vagy csupán gondolataikat heteroszexuális legjobb barátaikról, akik mindig mellettük álltak.

Az én Trentem Josh. Mindig is fedezett engem, amióta csak találkoztunk, és ez az egész sosem arról szólt köztünk, hogy ő hetero én meg meleg vagyok.

 

 

Awww nekem is van egy Trentem, a legjobb haverom, Neil!! Szeretem úgy hívni, hogy az én ’meleg csalim’ haha!! Ő az egyik olyan hetero fiúbarátom, aki bármikor eljön velem táncolni meleg bárokba.

Az új bejegyzések láttán Bryce egy másik posztban egyetértett abban, hogy a fiúk szemetek tudnak lenni, de akadnak köztük igazi ékkövek is csodálatos szívvel, akik valóban emberként kezelnek másokat. „A világban túl sok gyűlölet vesz körül minket, de ez a sok szeretet reményt ad számomra a közeli és távoli jövőre nézve is.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin