Sport

Kamu volt Iker Casillas coming outja

Iker Casillas tisztázta, hogy nem meleg, és azt állítja, hogy a coming outról szóló Twitter-bejegyzését hackerek tették közzé. Pedig a Real Madrid már visszavonult világhírű kapusa azonnal a címlapokra került, amikor vasárnap kiposztolta: „Remélem tiszteltek: meleg vagyok„.

Egykori csapattársa, Carles Puyol válasza csak olaj volt a tűzre: „Itt az ideje, hogy elmondjuk a történetünket, Iker„, egy szív emoji kíséretében. Nem telt el azonban sok idő, mire mindkét játékos törölte a bejegyzését, ami miatt már akkor sokan azt feltételezték, hogy az egész csak egy vicc volt.

Nem sokkal délután fél négy után Casillas közölte követőivel, hogy feltörték a fiókját és ez vezetett a kamu coming out poszthoz.

 

 

Feltört fiók. Szerencsére minden rendben” – tweetelte Casillas. „Elnézést kérek minden követőmtől. És természetesen még nagyobb bocsánatkérés az LMBT közösségtől„.

Sokan azzal vádolják a labdarúgót, hogy viccből maga posztolta a tweetet. A Casillashoz közeli források azt mondták a spanyol AS-nek, hogy a tweetjét válaszul tette közzé, amiért a média intenzíven foglalkozik a szerelmi életével.

A nyíltan meleg focista Josh Cavallo az elsők között volt, aki elítélte Casillast és Puyolt a tweetjük miatt.

 

 

Viccelődni és gúnyolódni a labdarúgáson belüli coming outon kiábrándító. Nehéz út ez, amelyen minden LMBTQ+ embernek keresztül kell mennie. Azt látni, hogy a példaképeim és játékos legendák gúnyt űznek a coming outból és a közösségemből, több mint tiszteletlenség” – írta.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin