HírekLifestyle

Édesapa lett a nyíltan meleg műsorvezető

Andy Cohen Emmy-díjas televíziós személyiség és producer decemberben osztotta meg a nagy hírt, miszerint hamarosan édesapa lesz és február negyedikén végre megszületett kisfia!

Az ötven éves műsorvezető saját műsorában jelentette be az örömhírt, egy szilveszteri közvetítés során pedig elárulta a világnak születendő gyermeke nemét is – írja a Gay Star News.

A férfi először Instagram-oldalán osztott meg képet kisfiáról egy érzelemdús leírással – a bejegyzés már több, mint egymillió lájknál tart.

https://www.instagram.com/p/BtfGqLjFIkd/?utm_source=ig_web_copy_link

WOW! Ő itt a fiam, Benjamin Allen Cohen, és nem kevesebb, mint 4 kilogramm!! 50 centiméter! Este 6:35-kor született, és a nagyapám, Ben Allen után kapta a nevét. Esküszöm, szerelmes vagyok, és szóhoz sem jutok. A csodálatos béranyának pedig hihetetlenül hálás vagyok. És mostantól apa lehetek. Wow.

A szingli apuka ezennel csatlakozhatott azon meleg férfiak táborához, akik szintén béranyán keresztül élhetik át az apaság pillanatait. Köztük szerepel Elton John és David Furnish, Tom Daley és Dustin Lance Black, Ricky Martin és Jwan Yosef, valamint Neil Patrick Harris és David Burtka.

A család jelent számomra mindent, és bár sokáig tartott az ide vezető út, végre lehet egy olyan családom, amilyenre a lelkem mélyén mindig is vágytam. Alig várom, hogy elkezdődhessen életem talán legcsodálatosabb fejezete.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin