Lifestyle

Csodás szerelmi tanácsot adott Laverne Cox egy transz tininek

Laverne Cox transz színésznő Twitteren osztotta meg tapasztalatát egy transznemű kislánnyal, az emberek pedig odavoltak válaszáért.

Minden akkor kezdődött, amikor egy anyuka írt a közösségi oldalon Cox-nak, a tanácsát kérte. Attól félt, hogy lánya abban a hitben él, sosem fogja megtalálni a szerelmet, amiért fekete és transznemű.

No Title

Dear @Lavernecox This is my oldest child Trinity. She’s trans & a gamer & awesome. She’s 15 & transitioned when she was 4. She’s made history here in DE. She’s my ❤. But she thinks she wont ever find love becuz she’s Black & trans. Can u send her a message saying otherwise?

Ő a legidősebb gyermekem, Trinity. Transznemű, videojáték-rajongó és csodálatos. Most tizenöt éves és négy éves volt, amikor meghoztuk a döntést az átalakító műtétről. Ezzel történelmet mifelénk. Ő a mindenem.

Laverne Cox szívből jövő tanáccsal látta el a tizenöt éves lányt, amivel sok más embernek is segített, akik bizonytalanok a saját jövőjüket illetően.

Oh, Trinity, eleinte én is ezt gondoltam és a randizás nagyon nehéz volt számomra, de jelenleg egy szerető és egészséges párkapcsolatban élek. Sokat dolgoztam azon, hogy elfogadjam és szeressem magamat, ezzel felkészülve arra, hogy elfogadjam a szeretetet másoktól is. Amikor eljön az idő, mind megtaláljuk a szerelmet. Gyönyörű vagy.

Laverne Cox és párja

A színésznő 2018 márciusában jelentette be kapcsolatát Kyle Draper ingatlanügynökkel. Mindketten több képet is megosztottak közösségi oldalaikon, de Kyle Draper emellett őszintén el is mesélte, milyen transznemű nővel randizni. Állítása szerint sokan melegnek gondolják ezért, de ettől ő még nem fogja megkérdőjelezni magát vagy szexualitását.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin