Lifestyle

Barack Obama odavan a szivárványszínű turbánért

Pár napja egy biszexuális indiai neurológus és egyben pék osztott meg képet sajátkészítésű, szivárványszínben pompázó turbánjáról, mellyel meghódította az internetet – híre még az Amerikai Egyesült Államok volt elnökéhez, Barack Obamához is elért.

Obama hivatali ideje alatt is támogatója volt az LMBTQ-közösségnek és most újra megmutatta, mennyire fontosnak tartja az egyenlőséget és az elfogadást. Miután hozzá is elért a szivárványszínű turbán képe, Twitter-oldalán bátorító szavakkal illette Jiwandeep Kohli alkotását – számol be róla a Pink News.

 

 

Sok mindenre büszke lehetsz, Jiwandeep. Köszönök mindent, amit országunk egyenlőségéért teszel. Egyébként a turbán remekül néz ki. Boldog Pride Hónapot kívánok mindenkinek!

Obama bejegyzése mostanra meghaladta a 70 ezer megosztást és a 480 ezer kedvelést. A képre nyújtott reakció híre pedig természetesen a turbán tulajdonosához is elért: „Nagyon is bőbeszédű ember vagyok, de most nem találok szavakat. Köszönöm a támogatást és a dicséretet, Mr. Obama. Ha egyszer meghálálhatnám egy kis süteménnyel, kérlek, tudasd velem!

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin