Itthon

A Heartstopper repülőtéri árusítása miatt hisztizik a Fidesz politikusa

Bejelentést tett Hidvéghi Balázs, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője, méghozzá úgynevezett gyermekvédelmi ügyben.

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér egyik boltjában nyilvánvalóan öncélú homoszexuális tartalmat árusítanak a gyermekkönyvek között! Ezt Magyarországon törvény tiltja. A szükséges lépést megtettem az illetékes főispánnál.

Olvasható a politikus Facebook-bejegyzésében. A „gyermekvédelem” apropója pedig nem más, mint Alice Oseman Heartstopper – Fülig Beléd Zúgtam című könyvsorozata, amelyből a nagysikerű Netflix-adaptáció is készült. Érdemes megjegyezni, hogy ahogyan a Hidvéghi által készített fotón is egyértelműen látható, a könyvek nem a gyerekszekcióban vannak elhelyezve. Ehhez csak józan ész és minimális angolnyelv-tudás szükséges, ami a kormánypárt által az Európai Parlamentbe delegált képviselőnek ezek szerint hiányzik.

 

 

Hidvéghi a főispánnak, jelen esetben Sára Botondnak írt bejelentését is büszkén posztolta a reptéren készített fényképe mellé – utóbbiból kiderül, hogy a könyvsorozatnak egyébként az angol nyelvű verziója érhető el a repülőtéri könyvesboltban.

 

Reagált a Heartstopper írója a Magyarországon befóliázott könyveire

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin