Gasztronómia

Átjáró az újévbe a legjobb gin-tonikokkal – Night Passage Előszilveszter

 

A szeptemberben útjára indított Night Passage gasztronómiai rendezvények a reneszánszát elő ginfogyasztást kívánja közelebb hozni a hazai közönséghez, emellett pedig megismertetni a legkülönlegesebb márkákat a szomjas érdeklődőkkel.

Minden Night Passage estén egy kiválasztott ország vagy régió ginjeit ízlelhetjük meg, a különböző gin-tonikokat kortyolgatva pedig a vendégek megismerhetik az adott márka történetét, valamint kulisszatitkokat is hallhatnak arról, hogyan jöttek létre a világ legegyedibb, sokszor csak kis tételben előállított ginjei.

 

 

Az este során minden gin-tonik kreáció külön fantázianevet kap, amelyek nemcsak szervesen kapcsolódnak az adott országhoz vagy régióhoz, de egy picit közelebb visznek minket a helyi kultúrához, ezáltal egy képzeletbeli utazáson is részt vehetünk.

A december 30-i, előszilveszteri Night Passage-on rendhagyó módon öt ország öt ginje kerül bemutatásra és megízlelésre, így egy este során öt teljesen különböző régióval is megismerkedhetnek az érdeklődők.
Az italok mellé pedig spanyol tapasok érkeznek, hogy a mediterrán ételek segítségével megidézzük a nyári emlékeket a téli hidegben.

Ahogy az eddigiek, úgy az előszilveszteri Night Passage is kis létszámú, zártkörű eseményként kerül megrendezésre. A részvételi díj tartalmazza az öt gin-tonik kreációt, továbbá az ételeket is.

JEGYVÁSÁRLÁS

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin