Gasztronómia

Art&Gin – A képzőművészet és a ginek találkozása

 

A képzőművészet és a ginek társítása elsőre talán furcsának tűnhet, de ha jobban elmélyülünk mindkettő világában, akkor több hasonlóságot is felfedezhetünk.

Egy tökéletesen megkomponált gin-tonikban például jóval több van annál, hogy összeöntjük az alkotóelemeket, hiszen gondos előkészítő és alkotómunkát igényel a gin ízvilágának megfelelő tonik és garnishok kiválasztása. Az elkészülő, olykor teljesen egyedi ízvilág pedig további gondolatok ébreszt bennünk, akárcsak ahogy egy kortárs képzőművészeti alkotás.

A Premium Gin Hungary és a MaxCity közös rendezvényén elkalauzolunk titeket Baksai József és Horváth Dániel közös, Függöny című kiállítására, ahol dr. Bacsek Júlia művészettörténész vezetésével egy rendhagyó tárlatvezetésen vehettek részt.

 

 

A kiválasztott képekhez pedig prémium gineket társítunk nektek, amelyeket különböző gin-tonik kreációk formájában kóstolhattok meg, megismerkedhettek a márkák történetével és érdekes kulisszatitkokat is megtudhattok.

Ahogy az a Night Passage estéinken lenni szokott, a gin-tonikok mellé most is különböző falatkák érkeznek.

A Night Passage alkalmaival szeretnénk egy olyan újnak és egyedinek számító eseményt elindítani Budapesten, ahol egy zártkörű rendezvény keretében mutatunk be nektek különleges ízkombinációkat, gasztronómiai élményeket hozunk a világ különböző tájairól és ahol mindez előttetek, a bárpultnál történik.

 

A kiállításról:

Egy izgalmas művészi barangolásra invitálunk álom, képzelet és valóság között, kutatva benne a művészet helyét és szerepét.

A kiállítás fő motívuma a függöny, mely mindkét művész munkásságában visszatérő motívum. A függöny, mint szimbólum takarja a valóságot, másrészt az maga a valóság. A megfogható és érzéken túli valóság manifesztációja. De mit rejthet, mi lehet mögötte, ott van-e az igazság? És ha igen, mit rejt maga az igazság és mit takar a művész? Mi a művészet és a valóság viszonya egymáshoz?

A Függöny felgördül, majd a függöny lehull és a kettő között talán válaszokra lelünk.

Részvételi díj: 16.900 Ft/fő, amely tartalmazza a tárlatvezetést, a négy gin-tonik long drinket, az ételeket és a tárlatvezetést.

Budapestről érkező vendégeink számára díjmentes transzferbuszt biztosítunk, amely 18 órakor indul a Műegyetem rakpartról a MaxCity felé, visszafelé pedig 22:30-kor indul a MaxCity parkolójából.

REGISZTRÁCIÓ

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin