Kultúra

A Vörös, fehér és királykék sztárja hamarosan egy királyt csábít el

Julianne Moore és Nicholas Galitzine. Fotó: Sky Atlantic

A nagy sikert aratott Vörös, fehér és királykék sármos brit hercegét alakító Nicholas Galitzine-t nemsokára történelmi drámasorozatban láthatjuk.

A Mary & George című alkotás igaz történetet dolgoz fel, melyben az alacsony rangú Mary Villiers (az oscar-díjas Julianne Moore) rájön, hogy a fia, George képes lehet I. Jakab király kegyeibe férkőzni és ezzel felemelni a családot is. George (Galitzine) kiváló oktatást kap a francia udvarban, majd szinte azonnal megakad a 21 éves fiatalemberen a király szeme. Onnantól George gyorsan halad az udvari ranglétrán, még hercegi (duke) címet is kap. Anyja semmitől sem riad vissza, hogy támogassa fia – és ezzel a család – felemelkedését, ármányokat sző, bűnözőkkel konspirál és politikusokat veszteget meg.

A Mary & George „merész történelmi pszichodráma egy áruló anyáról és fiáról, akik ármánykodtak, csábítottak és gyilkoltak, hogy meghódítsák az angol udvart és a király ágyát”írja a sorozatról a forgalmazó.

A sorozat előzeteséből is szinte sugárzik Galitzine sármja és ha lehet hinni a kedvcsináló képsoroknak, szexuálisan túlfűtött jelenetekből sem lesz hiány.

A sorozat premierje 2024-ben lesz az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban. Arról egyelőre nincs információnk, hogy Magyarországon is elérhető lesz-e valamelyik streamingszolgáltatónál.


 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin