Kultúra

Nicholas Galitzine elárulta, miért vállal annyi meleg szerepet

fotó: Sky TV

A brit színész Nicholas Galitzine-nel egyre több filmben találkozhatunk, elég csak olyan darabokra gondolni, mint a Vörös ördög, a Bottoms, vagy a Vörös, fehér és királykék. Pályája során kifejezetten sok meleg és biszexuális karaktert formált meg – ahogy teszi azt aktuális sorozatában, a Mary & George-ban is, ahol Julianne Moore oldalán játszik. A történelmi sorozatban anya és fia sajátos módját választja a társadalmi felemelkedésnek, a sármos fiatalember I. Jakab király ágyán keresztül tervez sikereket elérni. A történet ezen része nem fikció, az uralkodó a valóságban is biszexuális volt, és kifejezetten keresete a jóképű, fiatal férfiak társaságát.

 

 

A sorozat kapcsán a HuffPost UK készített videointerjút a 29 éves színésszel, valamint a Jakabot alakító Tim Currannel. Galitzine úgy jellemezte karakterét, az egy olyan hataloméhes szexgép, aki bárkit elcsábít, ha az a hatalomhoz vezet. Az interjúban megkérdezték tőle, miért választ ennyi queer karaktert magának.

„Ennek mondhatni rengeteg oka van” – árulta el a színész. „Az egyik, hogy nagyon sok barátom van a közösségből, és tudom, nagyon sokan közülük nem érezték úgy a felnövésük alatt, hogy számukra lennének ilyen történetek.” A meleg barátai emiatt például nagyon szerették a Vörös, fehér és királykék című filmjét is, és ez sokat jelent a számára.

„Azt hiszem, az összes ilyen karakter esetében az a dolog, amit színészként igazán érdekesnek találok, az a sebezhetőség és az, hogy el kell rejtenünk magunkat. Nagyon érdekel az identitás; George bizonyos szempontból nagyon más, mert neki a neme és a szexualitása az ereje.”

Galitzine legközelebb Robinne Lee The Idea of You című regényének filmváltozatában tűnik fel, amely egy elvált anya (Anne Hathaway) és egy nála fiatalabb fiú (Galitzine) szerelmi kapcsolatát követi nyomon, ahol a srác történetesen a világ legmenőbb fiúbandájának az énekese.

 

@huffpostuk Question & Art | Part 17 | Nicholas Galitzine has played several gay and bisexual characters, but what draws him to those kinds of roles? #QuestionandArt #nicholasgalitzine #maryandgeorge #interview #HuffPost #fy #fyp #viral #gay #lgbt #redwhiteandroyalblue ♬ original sound – HuffPost UK

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin