Kultúra

A meleg szuperhősös Örökkévalókat is féláron nézhetjük az idei Filmünnepen

Örökkévalók / fotó: Marvel Studios

 

November 11.–14. között rendezi meg a Cinema City a mozirajongóknak szóló eseménysorozatát, a Filmünnepet. A mozihálózat a négy nap során a fővárosban és vidéken 4 filmet premier előtt, 3 alkotást premieren mutat be, és összesen több mint 30 film közül választhatnak a mozizni vágyók a normál jegyár kevesebb mint feléért.

A Cinema City Filmünnep alatt a nézők 900 forintért (2D) és 1100 forint plusz szemüveg (3D vetítés) áron vásárolhatnak jegyet többek között a Diana hercegnő életét bemutató Spencer-re, a Céline Dion világslágereit is megszólaltató Aline – A szerelem hangja alkotásra, de olyan nagy közönségkedvencekre is, mint a Dűne, a Venom 2. – Vérontó, az Örökkévalók, a Croodék: Egy új kor, vagy a 007 Nincs idő meghalni. A moziműsor szerves részét képezik a magyar filmek, így a Vadlovak – Hortobágyi mese, a Feleségem története, az Így vagy tökéletes vagy a Tanú vágatlan, eddig moziban be nem mutatott változata.

Nem maradnak el a filmklubok sem. A Tanú vágatlan változata kapcsán Réz András tart beszélgetést, a Csapda a neten című dokumentumfilm 12 éves korúak számára ajánlott, vágott verziója, és 18 éves kor felett ajánlott eredeti változata kapcsán pszichiáter szakértő, és az ORFK bűnmegelőzési osztályának vezetőjével beszélgethetnek a nézők. Olyan magyar filmek alkotóival is találkozhatnak majd a moziba látogatók, mint Szabó Győző, Molnár Áron színészek és Illés Gabriella producer (Toxikoma), Klem Viktor színész és Bergendy Péter rendező (Post mortem) és Eperjes Károly (Magyar passió).

A Cinema City Filmünnep előadásaira jegyvásárlás a pénztárakban, online a www.cinemacity.hu oldalon vagy a Simple applikáción keresztül már elérhető, jegyfoglalásra nincs lehetőség.

 

 

A meleg karakterek miatt már be is tiltották az Örökkévalókat a Közel-Keleten

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb