Hírek

Jamie Lee Curtis filmet készít a nőről, aki pótörömanyaként ugrik be meleg esküvőkre.

A színésznő vásárolta meg a jogokat Sarah Cunningham 2014-es memoárjához, a How We Sleep at Nighthoz, melyben elmeséli, hogyan fogadta el fia szexualitását.

Cunningham 2018-ban vált híressé, miután Facebookon bejelentette, hogy beáll azoknak az örömanyáknak a helyére, akik nem hajlandóak ott lenni lányuk vagy fiuk esküvőjén, azok szexuális orientációja miatt – írja a Pink News.

Erről korábban mi is beszámoltunk:

Pót-örömanyaként segítené meleg párok esküvőjét egy amerikai édesanya – Humen Online

Az esküvő különleges pillanat, amely során két ember a család és barátok jelenlétében hivatalosan is összeköti életét, fogadalmat téve, hogy kitartanak egymás mellett jóban és rosszban egyaránt. De előfordul, hogy ezt nem mindenki veszi könnyen tudomásul, akár a ceremóniáról való távolmaradással fejezve ki nemtetszésüket. Sajnos amikor meleg, vagy leszbikus párok kelnek egybe, a meg nem …

A rajongók már egy ideje gyanakodtak arra, hogy Curtis filmet készít a hősről, a színésznő egy tweetje miatt – írja a Pink News.

A tweet így szólt:

“Ezt a napot a doppelgängeremmel, legfőbb inspirációval szolgáló anyamedvémmel, vezetőmmel, szerzőmmel, szociális aktivistámmal, Sara Cunninghammel töltöttem, akinek @freemomhugs programja azoknak az LBGTQ tagoknak biztosít támogatást, akiknek a családja ezt nem adj meg. Ahogy szoktuk mondani… Maradjatok velünk! #hero #freemomhugs”

A The Washington Post cikkéből most kiderült, hogy Curtis szeptemberben három napot töltött a Cunningham családdal és ekkor döntötte el, hogy filmet készít történetükről.

A cikkben a színésznő elmondta, mennyire meghatotta Cunningham története:

“Továbbra is lenyűgöz, ahogy alakul a mozgalma. Remélem igazságot tudok szolgáltatni a történetének, és annak a megannyi marginalizált ember történetének, akik az LMBTQ közösség tagjai.”

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin