Színes

Így örült a Drag Race All Stars 7 nyertese, amikor értesült győzelméről

Előző héten véget ért a RuPaul’s Drag Race All Stars szériájának hetedik évada, amely egyedülálló a maga nemében. A rendes All Stars évadokkal ellentétben ugyanis korábbi évadok győztesei tértek vissza, hogy ismét megmérkőzzenek a koronáért.

A rendhagyó évad rendhagyó szabályokkal jelentkezett, közülük is kiemelkedik, hogy a 12 epizód során senki nem ment haza, helyette az egyes részek két legjobbja Legendary Legend csillagot kapott, a fináléban pedig a négy legtöbb csillagot szerzett drag queen lipsyncelt a koronáért.

A Queen of All Queens, azaz Minden Királynő Királynője végül az egykori ötödik évad győztese, Jinkx Monsoon lett. Erről azonban ő is csak akkor szerzett tudomást, amikor mi, a nézők. A forgatás idején ugyanis – és így van ez minden Drag Race évad esetén – több győzelmi variációt is leforgatnak, tehát egészen addig senki nem tudja, ki nyer, amíg adásba nem kerül a végleges verzió.

Jinkx Monsoon az évad utolsó epizódjának napján éppen ausztráliai turnéján volt BenDeLaCreme-mel együtt és videóra vették Jinkx örömét, akinek először még a hangja is elakadt, majd láthatóan hatalmas megkönnyebbülés, öröm, nevetés lett úrrá rajta. Gratulálunk Minden Királynő Királynőjének!

Jinkx nyereménye a korona és a megtisztelő cím mellett 200 ezer dollár, jelenlegi árfolyamon közel 80 millió forint.

 

 

Mi, a nézők pedig ezt láttuk a döntő utolsó perceiben:

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin