Színes

Emmy-díjat kapott Kit Connor, a Heartstopper főszereplője

 

Kit Connor, a Heartstopper című Netflix-sorozat 18 éves főszereplője elnyerte az újonnan alapított Children’s and Family Emmy Awards (azaz Gyermekek és Családok Emmy-díja) Kiemelkedő főszereplői teljesítmény óvodai, gyermek- vagy ifjúsági programban elnevezésű díját. Ez az Emmy-díjcsalád legújabb tagja, mely a gyermek-és ifjúsági programok szereplőit, alkotóit hívatott jutalmazni.

Connor nem tudott jelen lenni a díjátadón, színésztársai, Sebastian Croft és Will Gao mondtak beszédet helyette. „Kit annyira inspiráló volt számunkra, és valóban ő vezette a színészeket, és annyira megérdemli ezt [az elismerést], alig várjuk, hogy átadhassuk neki” – mondta Gao.

Kit Connor pár órával később Instagram-sztoriban reagált az eseményre: „Ez nagyon király. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki nézte a műsort.”

A rajongók nem győztek gratulálni a színésznek Twitteren, egyikük például azt írta: „Kit Connor, nem mondhatsz többé rosszat a színészi játékodról. Mostantól Emmy-díjas vagy!!! Nagyon sok életet megváltoztattál és továbbra is ezt teszed, minden nap. Nagyon büszke vagyok rád. Köszönök mindent.”

A Heartstopper ezen kívül elnyerte a Kiemekedő ifjúsági sorozat, Kiemelkedő színészgárda és Kiemelkedő forgatókönyv díját is, valamint Olivia Coleman (A korona) megkapta a Kiemelkedő vendégszereplésért járó kitüntetést Sarah Nelson megformálásáért.

A sorozat második évadját már javában forgatják.

 

A Heartstopper főszereplője szerint több biszexuális karakterre van szükség a tévében

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin