Színes

Bejelentették a Heartstopper második évadának premierdátumát

Végre ez a pillanat is eljött! A Netflix bejelentette a Heartstopper című queer tinisorozat premierdátumát! (Az első évadot ebben a cikkben mutattuk be.)

A sorozat főbb szerepeit Joe Locke és Kit Connor alakítják. A karakterek egykor barátok voltak, akik hamar rájöttek, hogy ennél mélyebb érzéseik vannak egymás iránt. A Heartstopper Alise Oseman azonos című regénye alapján készült, és 2022-ben debütált, a kritikusok és a nézők elismerését egyaránt kiváltva. Érdekesség, hogy a sorozat forgatókönyvét is Oseman írta.

A sorozat a történet fonalát ott veszi fel, ahol az első évadban letette. Az új, nyolc epizódból álló második évad augusztus 3-án debütál a Netflixen – és természetesen Magyarországról is elérhető lesz.

Nick és Charlie építik a kapcsolatukat; Tara és Darcy váratlan kihívásokkal néznek szembe, Tao és Elle pedig azt fejtik meg, lehetnek-e valaha is többek pusztán barátoknál. A vizsgaidőszak, a párizsi iskolai kirándulás és a szalagavató megtervezése miatt a csapatnak sok kihívás között kell navigálnia, miközben az élet, a szerelem és a barátság következő állomásaihoz érkeznek” – olvasható az új évad leírásában.

A sorozat első évada 100 százalékos kritikai értékelést kapott a Rotten Tomatoes-on, és a streaming platform szerint több mint 50 országban felkerült a Netflix Top Ten listájára.

A második évad a harmadik kötetre épül” – mesélte Oseman a Netflix Tudumnak, utalva a képregény harmadik kötetére. „Úgyhogy jó alapokról indultunk. De a könyvben nincs annyi tartalom, ami egy egész évadot elbírna, így rengeteg új dolgot kellett alkotni„.

Connor hozzátette, hogy Oseman forgatókönyve szerinte „vagány és friss, és más hangulatú, mint az első évadé volt„.

Charlie ebben az évadban egy utazásra indul” – mondta Locke a karakteréről. „A története egy kicsit érettebb”.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin