Színes

A Heartstopper sztárja szerint káros dolog mások szexuális orientációját találgatni

A Heartstopper nemrég Emmy-díjat kapott sztárja, Kit Connor egy interjúban felszólalt az ellen a szerinte káros szokás ellen, hogy feltételezéseket teszünk valaki szexuális orientációjáról a kinézete vagy viselkedése alapján.

A brit GQ számára készített reakcióvideóban, amelyet színésztársával, Joe Locke-kal közösen forgattak, a Netflixen futó sikersorozat egyik jelenetét nézték meg, amelyben Nick Nelson (Connor) szóváltásba keveredik Harry Greene-nel (Cormac Hyde-Corrin) .

Így reagált Kit a jelenetre: „A Heartstopperben a férfiasságot sokféleképpen lehet szemlélni. Az az elképzelés, hogy meg lehet mondani valakinek a szexuális orientációját az alapján, ahogyan kinéz, ahogyan beszél, ahogyan jár, ahogyan öltözködik, őszintén szólva nevetséges, és káros.

Hozzátette, hogy „az egyik legerősebb üzenet”, amit a Heartstopper a nézők felé közvetít, az az, hogy az ilyen feltételezések teljesen helytelenek.

 

 

Kit szavai alig néhány hónappal azután hangzottak el, hogy ki volt téve a saját szexualitásával kapcsolatos találgatásoknak, miután az úgynevezett „queerbaiting” vádjával szembesült.

Végül októberben visszatért a Twitterre, hogy válaszoljon a vádakra, és azt írta: „Visszatértem egy percre. Biszexuális vagyok. Gratulálok, amiért rákényszerítettél egy 18 éves gyereket, hogy kitálaljon. Azt hiszem, néhányan nem értették a műsor lényegét. Sziasztok.

A sorozatot tavaly májusban megújították a második és harmadik évadokra. A második évad epizódjainak forgatása már megkezdődött.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin