Lifestyle

7 tipp a tökéletes profilképhez

A randiappok és társkeresők világában egy jó profilkép többet ér ezer szónál. Sajnos. Ha a képről egy jóképű pasi néz vissza, sokan már el se olvassák, mit írt magáról a delikvens. Pedig lehet éppen baltás gyilkos is akár. „Feltételesen szabadlábon lévő sorozatgyilkos vagyok. Imádok cuki kisállatokat és meleg pasikat reggelizni.” – Akár ezt is odaírhatná, de most őszintén, ha bejött a fotó, te elolvasod?

És bizony fordítva is igaz, ha az egész életen át hűséges fotómodell nem használható profilképet tesz ki magáról, nehezen fog labdába rúgni.

 

Tetszik vagy nem, itt tartunk. Általánosságban elmondható, hogy a meleg társkeresőkön és randiappokon iszonyatosan megugrottak az elvárások, ami a külsőt illeti. Ha az első képen nem vagyunk elég vonzóak, nem tudjuk felkelteni az érdeklődést. Lehet ezen keseregni, de mi inkább nézzünk szembe a kihívással!
Ha magabiztosan használod a mobilodat, és bármilyen fényviszonyok között képes vagy tökéletes szelfit lőni; ha rutinos Grindr-huszár vagy, ha több ezer követőd van Instán, vagy csak még nem múltál el 22 éves, akkor ne is olvass tovább.
A többieknek álljon itt pár aranyszabály, amit érdemes betartani, ha profilképet készítünk.

 

1. Ne takard el az arcod!
Számtalan felmérés kérdezett már rá, mi a legfontosabb a meleg pasiknak a párválasztásnál. Kidolgozott test, extra méretek, esetleg formás fenék? Fenéket, az arc a legfontosabb. Nem elég, hogy az arc vezeti a toplistát, de ha szembejön egy hatalmas napszemüveg mögé bújt profilkép, mire gondolsz először? Arra, hogy milyen remek divatérzéke van? Vagy inkább arra, hogy vajon miért rejtőzködik? Szembe húzott sapka, óriási napszemüveg, netán búvár-felszerelés? Felejtsd el mindet! Az arcodat akarjuk látni, amihez beszélünk majd. És amit megcsókolunk, ha úgy alakul. Ugyanezért kép nélkül, rajzfilmfigurával vagy épp egy csokor virággal profilképként most komolyan azt várod, hogy bárki is kattintson? Hahó, 2017-et írunk!

Sunglasses Judging You GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Sunglasses GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

 

2. Mutass valamit!
Egy arcra zoomolt kép nyilván segít abban, hogy milyen a fejed, ami már remek, de azért kíváncsiak vagyunk a folytatásra is. Nem a fejeddel fogunk szexelni (ööö, izé…), hanem az egész valóddal. Nem árt ezért, ha valami kiderül a testalkatodból is.

Shirtless Hugh Jackman GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Shirtless GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

 

3. Hanyagold az edzőtermi szelfit!
Most komolyan, ez nem is annyira szexi, ráadásul totál elcsépelt már. Nyilván nyugodtan lehet félmeztelen fotó a képeid között, na de edzőtermi szelfi profilképnek? Túl tucat. Lásd a következő pontot.

Model Gym GIF by Calvin Klein – Find & Share on GIPHY

Calvin Klein GIFs on Giphy.

 

4. Emeld ki az erősségeidet!
Ha szép a mellkasod vagy gyönyörű a karizmod, akkor sokkal inkább egy vízparti félmeztelen szelfi lesz a nyerő. Itt nyilván nem az a lényeg, hogy a fürdőnadrágodra irányuljon a fókusz. Mindig tartsd észben, hogy a kevesebb több! Ez bizony kőkemény pszichológia, a direkt magamutogatásnál azok a képek jobban teljesítenek, ami a fantáziánknak is teret enged. Ha tehát a testeddel szeretnél nyerni, jobb lenne egy spontán fotó mondjuk strandlabdázás közben. Az a lényeg, hogy ne legyen túl direkt.
Formás hátsó esetén érdemes azt is belekomponálni a képbe, ez azonban már inkább haladóknak való feladat. Kell hozzá némi kreativitás.

Private GIF

GIPHY is your top source for the best & newest GIFs & Animated Stickers online. Find everything from funny GIFs, reaction GIFs, unique GIFs and more.

 

5. Ne legyen más a képen rajtad kívül!
Oké, hogy szerinted életed legjobb fotóját pont egy csoportképen vagy egy partifotón véled megtalálni, de ne! Akkor sem. Remek, hogy vannak barátaid, de veled akarunk randizni. Profilképen egyedül kell lenned, ez alap.
És nem, nem ér Painttel kisatírozni a többiek fejét.

Private GIF

GIPHY is your top source for the best & newest GIFs & Animated Stickers online. Find everything from funny GIFs, reaction GIFs, unique GIFs and more.

 

6. Mosolyogj már, könyörgöm!
Ne feledd, most nem igazolványképre van szükség. Ne nézz faarccal a kamerába! Egy mosoly sokat segít, vagy egy szexi pillantás. Komolytalan pofavágás is jöhet, ha vicces pasi vagy, az a lényeg, hogy tudatosítsd magadban: nem tablókép készül.

Private GIF

GIPHY is your top source for the best & newest GIFs & Animated Stickers online. Find everything from funny GIFs, reaction GIFs, unique GIFs and more.

 

7. Kísérletezz!
A fenti alapszabályok betartásával bátran tölts fel magadról képeket. Komolyabbat, vicceset, félmeztelent, vagy épp öltönyben feszítőset. Meglátod, melyik vonzza be a legtöbb pasit. Az a lényeg, hacsak nem vagy extramód fotogén, a tökéletes profilképet nem fogod elsőre megszerezni.

Tedd fel magadnak őszintén a kérdést:

Akarod, hogy kattintsanak rád a profilképed miatt? Ha erre igen a válasz, akkor nem fogod megúszni a melót. Kísérletezz!

Ha nyolcvan képet kell lőni magadról, akkor nyolcvanat, de ott lesz közte a nyerő.

 

https://giphy.com/gifs/ifc-lol-fred-armisen-3oJtgd37mxeDib8go0

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin