Hírek

Videó: a világ és katonatársai előtt is coming outolt a szexi youtuber partnere

A vicces videóival és hibátlan felsőtestével hódító Max Emerson végre bemutatta a világnak való életbeli barátját, Andres Camilót.

Fotó: Instagram @maxisms

A „való életbeli” kifejezésen most azért van hangsúly, mert Max már számos közös videót készített más meleg youtuberekkel (például Kyle Kriegerrel), amikben ezek a srácok játszották a pasiját. Azonban most komoly a dolog: a Pride-hónap alkalmából bemutatta a világnak az „igazit”, akinek egyben ez volt a nyilvános coming outja is.

Fotó: Instagram @maxisms

 

Fotó: Instagram @maxisms

Andres Camilo tanácsadóként dolgozik New Yorkban, emellett pedig a Nemzeti Gárda tagja. Habár az amerikai katonaságban már jó pár éve eltörölték a „Don’t Ask, Don’t Tell” alapelvet, amely a szexuális orientáció eltitkolására irányult, még ma is viszonylag ritkák az előbújó katonák. Andres azonban most az egész világ előtt felvállalta önmagát, példát mutatva ezzel több százezer hasonló helyzetben lévő társának.

Fotó: Instagram @maxisms
Fotó: Instagram @maxisms

A páros a videóban röviden azt is elmesélte, hogyan találkoztak: „Egy randiapp segítségével találtunk egymásra. Kb. 300 méterre voltunk egymástól. Romantikus, ugye? Igazából főleg azért vagyunk együtt, mert nem kellett messzire menni a másikért” – viccelődött a két srác.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin