Lifestyle

Viccesen elsült szexrandik

Szex, vagy szex most? Te is biztos feltetted már ezt a kérdést valakinek footprint formájában az egyik legismertebb meleg társkereső oldalon. Hogy is ne tetted volna, hiszen ennél egyszerűbb módja még sosem volt annak, hogy valakit felhívjunk keringőre.

 

Mai világunkban már nem kell napokig, hónapokig udvarolnunk annak, akit meg akarunk szerezni. A modern technika számos lehetőséget biztosít arra, hogy szükségleteinket szinte azonnal kielégítsük. Gondoljunk csak a már fentebb említett printekre, a Grindr nevű alkalmazásra, vagy a szaunákra, ahol még szobákat és vágykeltő pornófilmeket is biztosítanak. Utóbbi persze már pénzbe kerül, az alkalmazásokért azonban fizetni sem kell, ahogy a numeráért sem. Milyen boldogok lettek volna évtizedekkel ezelőtt azok, akik kurtizánokhoz jártak, ha annak idején is ilyen könnyen kinyílt volna a világ – meg persze egyéb finomságok.

Viccet félretéve azonban hátránya is van ennek a nyitottságnak. Többek között ott a szexuális fertőzések fokozott kockázata, valamint elvész az intimitás, amit csak a szerelmünkkel tapasztalhatunk meg igazán. Ezen túl pedig ott vannak a kínosan elsült szexrandik, amik persze viccesek is lehetnek, nem beszélve arról, hogy minden új ember új tapasztalást hordoz magában.

Amióta Budapesten élek, nekem is bőven kijutott a jóból. A volt párommal közel két éve szakítottunk, azóta még nem talált rám újra a szerelem. Bár azt hittem, a fővárosban könnyebb dolgom lesz, rá kellett jönnöm, hogy itt sokkal nehezebb ismerkedni, kivéve, ha nem szexet keresek. Egy életem, egy halálom, hát gondoltam, kipróbálom. A legtöbb kalandom persze ismerkedésnek indult, a vége azonban mindegyiknek ugyanaz lett. Ezek között az alkalmak között voltak csodásak, voltak humorosan végződők, és természetesen olyanok is, amiket életem végéig bánni fogok.

 

 

Veled fordult már elő olyan, hogy kíváncsiság hajtott előre egy hatalmas férfiasság láttán? Ha nem, ne is hajtson soha, vagy ha mégis, előtte győződj meg arról, hogy az illető hogyan viselkedik az ágyban. Sajnálatos módon én utólag lettem okosabb, az ominózus esetkor ugyanis olyannyira kíváncsivá váltam, hogy néhány órán belül az ajtómban állt az, akit oly méretes fallosszal áldott meg a sors. Mondanom sem kell, életemben először nehezen vettem a lépéseket másnap. Az alkalmi szexkapcsolatok egyik nagy veszélye ugyanis, hogy bármikor kifoghatsz egy hiperaktív nyulat, amely állatokról mindannyian tudjuk, hogyan is teszik a dolgukat. Az ilyen fajta férfiak alatt egy agyrázkódással is könnyen gazdagabb lehetsz a másodpercenkénti falhoz csapódástól. De hogy jót is említsek, akadnak olyan alkalmak, amik életed legjobb óráit okozzák. Számomra ilyen volt egy amerikai férfi, akivel úgy éltem meg az együttlétet, mintha 20 éve lennénk szerelmesek. Bizony, a külföldiek tudnak valamit…

Ezen túl humoros esetekből is kijutott, például amikor a szabadban lebuktunk egy rendőr előtt, aki kissé ittasan csak annyit mondott, legalább szálljunk le a padról és bújjunk a bokor mögé. Vagy amikor olyannyira elfeledkezel magadról egy igazi lepedőakrobata karjaiban, hogy az egyik extrém pördületnél lezúgtok az ágyról. Bár a szitu vicces, egy ilyen eset könnyen végződhet a balesetin, ha az alul maradt fél rosszul esik. Ez esetben ilyen szerencsére nem történt, sőt, olyannyira rá voltunk kattanva a másikra, hogy a földön folytattuk a gyönyört szerző perceket.

A humoros együttléteket persze magunk is kreálhatjuk. Így tettem akkor, amikor egy szextársasjátékkal vártam a partnerem. A különböző kártyák különböző feladatokkal bíztak meg minket. A kedven részem az volt, amikor az egész testén jégkockákat kellett végiggörgetnem, aminek a hatása bár szexi, de vicces volt, akárcsak az, amikor egy dobókockával kidobtuk a „páva etetése” szexpózt. Felbecsülhetetlen perceket tud okozni, amikor egy szinte vadidegennel perceken át szerencsétlenül próbálkoztok, majd a siker pillanatában úgy pacsiztok egymással, mint két cimbora. Szintén mókás lehet a centrifugáló mosógépen történő szex, de az inkább kínosan vicces, ha a moziban éppen rátok kapcsolják a villanyt egy oboa közben.

Ilyen és ezekhez hasonló sztorikat valószínűleg nem csak én tartogatok a fiókjaim legmélyebb bugyraiban, ám sorra véve az élményeket bőven van köztük olyan, amivel igazán egy párral együtt érdemes kísérletezni. Bár a szexrandik mindig is léteztek valamilyen formában, hiszen szükségleteinket ösztönszerűen ki akarjuk elégíteni, nem beszélve arról, hogy megannyi tapasztalatot gyűjthetünk, érdemes meghúznunk egy határt, és nem feledni azt, hogy valahol odakint vár ránk valaki, akivel az elköteleződés nem gondot, hanem örömöt és előrelépést jelent számunkra.

 

Máthé Bence

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin