Hírek

Valakinek túl sok volt a meleg a “világ legmelegebb szállodájában”

A TripAdvisor egyik értékelője nem igazán tudta túl tenni magát azon, hogy kvázi a “világ legmelegebb szállodájában” hemzsegtek a meleg férfiak. 

Gran Canaria a meleg férfiak egyik legkedveltebb célpontja, és ezt a helyiek ki is használják. Egymást érik a meleg bárok, a meleg strandok, a meleg birkózásó showk és a meleg szállodák. Történetünk egy heteró férfiről és barátnőjéről szól, akik az egyik ilyen, kizárólag felnőtteknek ajánlott szállodában laktak. Majd miután letelt a nyaralásuk, a helyet értékelték is a TripAdvisor oldalon: “jó a kaja, de kicsit túl sok a meleg.”

Az értékelő leszögezte, hogy ő nem homofób, de nagyon kényelmetlenül érezte magát a  Hotel Neptunóban, hovatovább, egyszerűen sokkolta, hogy mindenhol meleg párokat látott. “Ezért nem is voltunk sokat a szállodában, és nem is feküdtünk ki a medencékhez” – tette hozzá. Továbbá azt is kifogásolta, hogy a környéken csupa olyan dolog volt, amely az ő kis heteró lelkének nem igazán tetszett.

hotel-neptuno

Az értékelésben arról is mesélt, hogy az egyik vendég még a szobájába is küldött egy italt, habár jól láthatta, a barátnőjével van ott. “Ez egy kicsit perverz, ha engem kérdeztek.”

Miután a kommentje bejárta a Twittert, a srác levette azt, de szerencsére a PinkNews megszerezte. Többen reagáltak is rá, nem értették, miért megy egy ilyen helyre, ha tudja, nem érezné igazán jól magát. Valamint akadt olyan is, aki azt nehezményezte, hogy ezt a homofób értékelést a TripAdvisor nem távolította el időben.

 

Previous post

Öt színházi előadás, ami miatt már nagyunk várjuk az új évadot

Next post

A nácikhoz hasonlítja a melegeket egy ausztrál újság karikatúrája