Lifestyle

Újabb rajzfilm örökítette meg meleg pár esküvőjét

Napjainkban egyre több LMBTQ-reprezentációt láthatunk a filmekben és sorozatokban egyaránt, az viszont még különlegesebb a szívünknek, ha gyermekeknek szóló animációs film készítői döntenek queer karakterek mellett. Most azonban nem valami újdonság lobogtatta meg a szivárványzászlót, hanem egy régi klasszikus, melynek rajongói mindennél jobban örülnek az eseményeknek.

A hazánkban is vetített Arthur című rajzfilmsorozat 1996 van képernyőn, és legújabb részében bepillantást nyerhettünk Arthur tanára, Mr. Ratburn esküvőjébe – írja a Pride.

A Mr. Ratburn és a különleges valaki című epizód keretein belül végre megtudhattuk, hogy Arthur tortaimádó, általános iskolai tanára is az LMBTQ-közösséghez tartozik. Esküvőjén ugyanis nem mással, mint egy másik férfival vonult az oltár elé, és emellett lánytestvérével is találkozhattunk, aki a nézők szerint szintén queer közösséget erősíti.

 

No Title

Nobody talk to me abt nething but mr nigel ratburn n his husband Patrick n jane lynchs fursona were on a 24/7 arthur lockdown pic.twitter.com/2gKCr2aInl

 

Bár az Arthur jelenlegi nézői korukból kifolyólag nem feltétlenül írják le megfigyeléseiket és véleményüket Twitteren, de azért akadtak bőven, akik megosztották a szélesebb publikummal:

Éppen néztem az Arthur legújabb részét, és egyszer csak azt veszem észre, hogy Mr. Ratburn meleg és az esküvőjén végre hozzámegy a párjához. Wow… ez nagyon nagy dolog a készítőktől.

„Wow… ennyi év után. Gratulálok Mr. Ratburn! Lehetőleg azért ne fald fel az egész esküvői tortát.”

„A Twitter rajzfilmszekciója teljességgel odavan azért, hogy Mr. Ratburn meleg, de senki sem beszél a nővéréről, aki szemmel láthatólag szintén queer.”

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin