Színes

Eljegyezte párját a Heartstopper ifjú színésze

Gratulálunk a Heartstopper sztárjának, Bradley Richesnek! A színész kedden jelentette be eljegyzését Scott Johnstonnal. A közösségi médiában megosztott fénykép alatt ezt írta: „soha nem gondoltam volna, hogy találok valakit, aki megért engem és önmagamért szeret„.

Mindig is küzdöttem az érzelmeim összekapcsolásával a kapcsolatokban, és akkor jött @scottjohnston1.8” – mondta. „Biztonságban éreztem magam, elfogadva, és ami a legfontosabb, szeretve„.

A megosztott fényképeken a boldog pár látható ölelés közben, szerelmes szívet formázó virágszirmokkal körülvéve látható. A bejelentést természetesen rengeteg gratuláció fogadta a Heartstopper stábjának többi tagja részéről, de további brit hírességek is elhalmozták őket szeretetükkel, például a Drag Race UK-ből Vanity Milan és Danny Beard, valamint a Celebrity Big Brother műsorvezetője, AJ Odudu és a Strictly Come Dancing döntőse, Layton Williams.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bradley Riches (@brad_riches) által megosztott bejegyzés

 

Riches James McEwanként debütált a Hearstopper az első évadban, majd a második évadban Isaac (Tobie Donovan) szerelmeként kapott fontosabb szerepet.

Várhatóan visszatér a Netflix queer tinidrámájának közelgő harmadik évadában is, amelynek premierje októberben lesz.

 

Komorabb lesz a Heartstopper harmadik évada a megszokottnál

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin