Nagyvilág

Újabb ismert melegpornó-színész hunyt el tragikusan fiatalon

Eric Hazen meleg felnőttfilm-színész, ismertebb művésznevén Tyler Roberts december 3-án elhunyt – számolt be róla a közösségi médiában párja, Arron Thomas. Thomas a Twitter-oldalán osztotta meg novemberben, hogy Roberts szervi elégtelenségben szenvedett, és az életéért küzdött az intenzív osztályon.

Szombaton Thomas ismét a közösségi médiához fordult, hogy bejelentse Roberts halálhírét.

Megszakad a szívem, hogy meg kell osztanom, de a szerelmem tegnap elhunyt. A családja és én gyászolunk, hiszen Eric hatalmas űrt hagyott maga után, amit nem lehet csak úgy betölteni…” – írta Thomas.

Az oldalon közzétett nyilatkozatában Thomas elmondta, hogy Roberts „segített nekem növekedni és fejlődni olyan módon, amiről nem is tudtam, hogy képes vagyok rá… Köszönöm, hogy teljes egészében olyannak láttál, amilyen vagyok, és köszönöm, hogy hagytad, hogy úgy szeresselek, amilyen vagy„.

Thomas hozzátette: „Annyira hálás vagyok, hogy egy olyan szeretetet ismerhettem meg, mint a tiéd„.

 

 

Roberts, aki 2008-ban debütált a melegpornó-iparban, és az elmúlt években az OnlyFans and JustForFans oldalakra gyártott saját tartalmakat, a kaliforniai Palm Springsben nyaralt, amikor szervi elégtelenséget tapasztalt.

Nem ő az első nemzetközileg népszerű melegpornó-színész, aki idén elhunyt. Jason Pacheco, aki Randy néven a Sean Cody stúdió egyik arca volt, veseelégtelenségben halt meg júliusban.

 

Meghalt az egyik legismertebb melegpornó-színész

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin