Színes

99 év szabadságvesztésre ítélték az egykori melegpornós színészt

A Sean Cody egykori melegpornó-színészét, Jordan Joplint 99 év szabadságvesztésre ítélték szeretője meggyilkolásáért. Áldozatával, a halálakor 58 éves dr. Eric Garciával, aki sebészként dolgozott Alaszkában, hat évig volt együtt, mielőtt 2017-ben kiltotta az életét. A 38 éves Joplint egy rendbeli emberölés és egy rendbeli lopás miatt ítélték el.

Alaszkában először elkövetett gyilkosságért a kiszabható maximális büntetés 99 év, a legalacsonyabb kiszabható büntetés pedig 30 év.

 

Jordan Joplin a bíróság előtt

 

Az ítélethirdetéskor Michael Wolverton bíró azt mondta, hogy bár negyven évnyi tapasztalata van hasonló bűncselekményekben, a Joplin által elkövetett gyilkosság kiemelkedik „szándékos és gondos megtervezése” miatt.

Joplin Zack néven volt ismert a Sean Cody-nál, Logan Cruise-ként a Men.com-on és a Bromo-n, valamint Rob Stonebridge-ként a Randy Blue-nál. A Sean Cody egy 2001 szeptemberében alapított melegpornó-cég, amely főleg fiatal, izmos fehér férfiakat mutat be, akiknek nincs korábbi pornós tapasztalatuk.

Garcia boncolása során megállapították, hogy halálát morfium, metadon, lorazepám és diazepám halálos adagja okozta. Halálát követően Joplin drága holmikat lopott el volt élettársa házából, köztük értékes érme-, óra- és ékszergyűjteményt, valamint egy likőrgyűjteményt, amely értéke meghaladta a 320 ezer dollárt.

 

Gyilkossággal vádolják a volt melegpornó-színész

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin